Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gata cu speculaţiile! Atletico Madrid a anunţat numele noii echipe a lui Antoine Griezmann

Gata cu speculaţiile! Atletico Madrid a anunţat numele noii echipe a lui Antoine Griezmann
Comentarii

Miguel Angel Gil Marin, preşedinte executiv şi coproprietar la Atletico Madrid, a anunţat că Antoine Griezmann va evolua la FC Barcelona.

La 15 mai, campionul mondial a anunţat că se va despărţi de Atletico Madrid, după cinci ani, fără să dezvăluie însă numele noii sale echipe. Şeful lui Atletico l-a dat, totuşi, de gol.

"Ştiu foarte bine unde va juca (n.r. - Griezmann), se ştie din martie. La Barcelona", a declarat Gil Marin, citat de Mundo Deportivo.

Antoine Griezmann: "Ştiu unde vreau să joc"

Atacantul francez Antoine Griezmann, care a plecat de la Atletico Madrid la finalul sezonului trecut, a afirmat, marţi seară, că ştie unde vrea să se transfere, subliniind că va anunţa în curând numele noii sale echipe.

"Sunt multe persoane care vor să ştie unde voi juca. Este normal. Dar cer răbdare. Aşa cum am mai spus, ştiu unde vreau să joc. Şi eu sunt nerăbdător să se termine totul", a declarat Griezmann marţi seară, după meciul Franţei cu Andorra, din preliminariile Euro 2020.

Autor a 133 de goluri în 256 de meciuri, Griezmann a venit la Atletico în 2014 de la Real Sociedad. La 28 de ani, el are 69 de selecţii în naţionala Franţei şi a câştigat Supercupa Spaniei în 2014, Liga Europa şi Supercupa Europei în 2018 cu Atletico.

Afla mai multe despre: atletico 

viewscnt
Articole similare