Experiențe împreună.
You are here:

Gata de calificare! CFR - Sevilla se joacă în Gruia cu casa închisă. Meciul este în direct pe Telekom Sport 1

Gata de calificare! CFR - Sevilla se joacă în Gruia cu casa închisă. Meciul este în direct pe Telekom Sport 1

CFR Cluj

Comentarii

Peste 15.000 de suporteri vor asista la partida dintre CFR Cluj şi FC Sevilla, meci din 16-imile de finală ale UEFA Europa League.

Din informaţiile Telekom Sport, partida dintre CFR Cluj şi FC Sevilla, programată joi, de la ora 19:55 în Gruia se va juca în faţa unui stadion arhiplin. Toate biletele puse în vânzare pentru acest meci au fost vândute, astfel că formaţia lui Dan Petrescu se va bucura de o atmosferă de senzaţie în duelul cu una dintre cele mai titrate echipe din Spania în ultimul deceniu.

Meciul CFR Cluj - FC Sevilla, din 16-imile de finală ale Europa League, va fi monitorizat cu sistemul VAR (Video Assist Referee). UEFA a introdus sistemul video şi în Europa League odată cu startul fazelor eliminatorii din cea de-a doua competiţie intercluburi de pe continent.

Partida începe de la ora 19:55, poate fi urmărită pe Telekom Sport 1, iar site-ul telekomsport.ro te va ţine la curând cu toate detaliile interesante înainte, în timpul şi după meci.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe