Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Gata, e ultima şansă”. Cine este fotbalistul care îşi joacă ”supravieţuirea” la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj. Decizia lui Becali e clară

”Gata, e ultima şansă”. Cine este fotbalistul care îşi joacă ”supravieţuirea” la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj. Decizia lui Becali e clară

FCSB

Comentarii

Meciul dintre FCSB şi CFR Cluj va fi unul cu totul special pentru o vedetă din lotul lui Nicolae Dică. Iertat după mai multe ieşiri nervoase şi reprimit în lot după mai multe accidentări şi o formă absolut teribilă, jucătorul îşi joacă viitorul în tricoul roş-albastru.

Gata, să fie clar, e ultima şansă”, este mesajul care circulă în rândul steliştilor chiar înainte de meciul crucial cu liderul CFR Cluj.

Fotbalistul care va beneficia de un ultim ajutor din partea staff-ului tehnic şi, mai important, din partea lui Becali este Denis Alibec. Atacantul a fost anunţat de Dică de faptul că va fi titular cu FCSB, iar Gigi Becali aşteaptă o prestaţie excelentă din partea omului pe care visa să ia peste zece milioane de euro.

În cazul în care Alibec va dezamăgi sau, şi mai rău, va repeta aceleaşi ieşiri nervoase în timpul jocului din Gruia, atunci el va fi tras pe linie moartă definitiv.

Încă mai cred în Alibec, chiar dacă nu la fel de mult. El este valoros, dar are anumite probleme peste care nu poate să treacă. Dacă le va depăşi, atunci va prinde un transfer mare de tot. Dacă nu, atunci la revedere”, a spus Becali înainte de startul Playoff-ului.

Afla mai multe despre: fcsbalibecsansabecalitransferliga 1 

viewscnt
Articole similare