Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gata, Monchi s-a decis! A făcut deja prima ofertă. Roma plăteşte o sumă colosală pentru transfer

Gata, Monchi s-a decis! A făcut deja prima ofertă. Roma plăteşte o sumă colosală pentru transfer
Comentarii

Transferul lui Dennis Man la AS Roma a fost speculat intens în ultimele săptămâni în presa din Italia, România şi Belgia. Totuşi, Monchi are alte planuri pentru postul de mijlocaş ofensiv dreapta.

Cotidianul spaniol AS anunţă că AS Roma a înaintat o ofertă de 40 de milioane de euro pentru brazilianul David Neres (21 ani), de la Ajax, jucător ce evoluează pe acelaşi post ca Dennis Man. Interesant este că „lăncierii” au respins oferta, dar e de aşteptat ca Monchi să pluseze cu încă zece milioane de euro în următoarele ore.

Interesant este că Neres a început acest sezon în banda stângă, reuşind un assist în „dubla” cu Sturm Graz, din turul II preliminar al Ligii Campionilor. Brazilianul a jucat pe postul său de bază pe întreaga durată a sezonului precedent, în care a strâns 15 goluri şi 14 assist-uri în 38 de meciuri oficiale. 

Şi impresarul lui Man a lăsat să se înţeleagă faptul că jucătorul va mai rămâne pentru cel puţin un sezon la FCSB: „Eu cred că e foarte bine ca el să rămână şi anul acesta. Steaua e echipa care îi va da aripi şi îl va vinde pe bani foarte mulţi” - a spus Anamaria Prodan înaintea meciului FCSB - Poli Iaşi. 

 

Afla mai multe despre: dennis manmonchias romafcsbdavid neres 

viewscnt
Articole similare