Experiențe împreună.
You are here:

Gata pentru Jocurile Olimpice | Delegaţie a COSR, în vizită în oraşele japoneze Musashino şi Matsudo

Gata pentru Jocurile Olimpice | Delegaţie a COSR, în vizită în oraşele japoneze Musashino şi Matsudo

Jocurile olimpice

O delegaţie a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) formată din 11 persoane va vizita oraşele japoneze Musashino şi Matsudo, în perioada 17 - 23 septembrie, oficialii COSR răspunzând astfel invitaţiei autorităţilor celor două localităţi nominalizate de Guvernul Japoniei pentru a găzdui cantonamentele de pregătire ale echipei olimpice a României înainte şi în timpul desfăşurării JO de la Tokyo 2020.

Delegaţia COSR se va întâlni şi cu reprezentanţii Comitetului de Organizare al Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 şi va vizita bazele sportive pe care se vor desfăşura competiţiile olimpice.

De asemenea, oficialii COSR vor purta discuţii la Ambasada României din Japonia referitoare la viitoarea Casa Olimpică a României din timpul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Din delegaţia aprobată de Comitetul Executiv al COSR şi condusă de Mihai Covaliu, presedintele COSR, fac parte Camelia Alina Potec (FR Nataţie şi Pentatlon Modern), Cristinel Romanescu (FR Tenis de Masă), Alin Grigore (FR Lupte), Alexandru Chiculiţă (FR Scrimă), Paul Augustin Iancu (FR Atletism), Florin Mişcă, secretarul general adjunct al COSR, Alexandru Epuran, directorul sportiv în cadrul COSR, şi Georgeta Andrunache, preşedintele Comisiei Tehnice a COSR. 

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.