Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gata! S-a stabilit finala Cupei Africii pe Naţiuni. Nigeria va întâlni ţara gazdă

Gata! S-a stabilit finala Cupei Africii pe Naţiuni. Nigeria va întâlni ţara gazdă
Comentarii

S-a stabilit finala Cupei Africii pe Naţiuni, ediţia din 2024. În ultimul act al competiţiei au ajuns Nigeria şi Coasta de Fildeş.

Finala Cupei Africii pe Naţiuni: Nigeria – Coasta de Fildeş

Naţionalele Nigeriei şi Coastei de Fildeş s-au calificat, miercuri, în finala Cupei Africii pe Naţiuni şi se vor înfrunta pentru trofeu duminică, 11 februarie, la Abidjan, cel mai mare oraţ din Coasta de Fildeş, ţara gazdă a actualei comepetiţii.

Nigeria a învins-o în semifinale pe Africa de Sud, scor 5-3 în urma loviturilor de departajare. La finalul prelungirilor, scorul a fost 1-1.

În acest duel a putut evolua şi Victor Osimhen, care acuza anumite probleme medicale înaintea partidei, dar a putut fi recuperat în timp util.

A jucat timp de 110 minute, fiind schimbat cu puţin timp de încheierea celor 30 de minute suplimentare de prelungiri. A reuşit să dea şi un gol, dar a fost anulat pentru un fault în atac.

Coasta de Fildeş a trecut în penultimul act de RD Congo, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de atacantul celor de la Borussia Dortmund, Sebastien Haller, în minutul 65.

Învinsele din semifinale, Africa de Sud şi RD Congo, se vor înfrunta sâmbătă, 10 februarie, în finala mică.

Afla mai multe despre: cupa africii pe natiuninigeriacoasta de fildes 

viewscnt
Articole similare