Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gaţu: "Sunt împotriva unui selecţioner străin la echipa naţională!" Fostul preşedinte FRH, ferm: "Rezultatele de până acum se datorează antrenorilor români!"

Gaţu: "Sunt împotriva unui selecţioner străin la echipa naţională!" Fostul preşedinte FRH, ferm: "Rezultatele de până acum se datorează antrenorilor români!"

CM Handbal

Comentarii

Cristian Gaţu (74 de ani), fostul mare handbalist al României, a comentat în direct la emisiunea Zoom Sport de la Telekom Sport prestaţia tricolorelor din înfrângerea contra Suediei, 22-34, şi a vorbit despre selecţioner, despre care spune că ar trebui să fie român. Gaţu este importiva unui selecţioner străin la nivelul echipei naţionale. Fostul preşedinte FRH spune că limba pe care o vorbeşte antrenorul trebuie să fie înţeleasă de toate jucătoarele.

Gaţu a apelat la istoria rezutatelor obţinute în handbalul românesc, în majoritate cu antrenori români. Acesta este convins că nu toate jucătoarele înţeleg din prima ce le transmite Ryde.

"Eu sunt împotriva unui antrenor străin la nivelul echipei naţionale pentru că la nivelul echipei naţionale obligatoriu trebuie să vorbeşti limba înţeleasă de toată lumea. Nu se poate să vorbeşti engleză când după ce pleacă de la o întâlnire din asta de un minut, se întreabă între ele ce a vrut să spună? (n.r - Pe cine aţi vedea antrenor român la echipa naţională?) Nu ştiu, eu sunt suporter, dar eu cred că trebuie să fie român. Plătit, retribuit aşa cum sunt retribuiţi antrenorii străini.

Rezultatele care s-au făcut până acum în handbalul românesc, masculin şi feminin, se datorează antrenorilor români, nu străini", a spus Cristian Gaţu, în direct la Zoom Sport, pe Telekom Sport 1.



România a pierdut fără drept de apel meciul jucat împotriva Suediei la Mondialul de handbal, 22-34. România mai are de jucat la Mondial contra Japoniei, miercuri, de la ora 11:00, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristian gaturomaniaselectior 

viewscnt
Articole similare