Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gaz Metan, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor. Un fotbalist cu două sezoane în Premier League, dorit la Mediaş

Gaz Metan, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor. Un fotbalist cu două sezoane în Premier League, dorit la Mediaş
Comentarii

Gaz Metan Mediaş a simţit gustul play-off-ului şi vrea şi în sezonul viitor din Liga 1 să obţină calificarea, astfel că oficialii medieşenilor încep să îşi configureze lotul pentru stagiunea viitoare.

Astfel, Gaz Metan îl vrea la Mediaş pe Yacouba Sylla (29 de ani), în acest moment legitimat la CFR Cluj, susţine ziare.com. 

Sylla, care a jucat doar cinci meciuri pentru CFR Cluj având probleme cu accidentările, a fost timp de două sezoane fotbalistul lui Aston Villa şi a bifat 22 de meciuri într-unul dintre cele mai puternice campionate din Europa. Pe lângă Premier League, Sylla a mai jucat şi în Ligue 1, pentru Rennes şi Montpellier. 

El a venit la CFR vara trecută, de la Strømsgodset pentru 400.000 de euro. Aceeaşi sursă menţionează că Gaz Metan şi CFR s-au înţeles pentru un împrumut al internaţionalului din Mali, însă fotbalistul nu a fost mulţumit de partea financiară, pentru că la CFR câştigă 10.000 de euro lunar. 

Edward Iordănescu se poate întoarce la Gaz Metan Mediaş

O mutare surprinzătoare se prefigurează în rândul unei echipe din play-off-ul Ligii 1. Edward Iordănescu ar putea reveni la Gaz Metan, la câteva luni de la plecare, iar vărul său, Valentin Iordănescu, ar urma să fie instalat preşedinte. Totul depinde de ieşirea din insolvenţă a clubului. Mai multe detalii AICI. 

Afla mai multe despre: yacouba syllagaz metancfr cluj 

viewscnt
Articole similare