Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gaz Metan, doar două victorii în 18 meciuri. Pustai nu-şi face griji: ”Războiul n-a ajuns nici la jumătate!”

Gaz Metan, doar două victorii în 18 meciuri. Pustai nu-şi face griji: ”Războiul n-a ajuns nici la jumătate!”

Superliga

Comentarii

Gaz Metan a făcut doar egal cu Sepsi, scor 0-0 şi rămâne cu doar două victorii în acest campionat. Medieşenii sunt pe loc de retrogradare, dar sunt încrezători că se pot salva.

Gaz Metan se bate la retrogradare în acest sezon, după ce anul trecut a fost una dintre revelaţiile campionatului. Problemele financiare au afectat performanţele sportive. Însă medieşenii sunt încrezători că se pot salva de la retrogradare. Cristi Pustai spune că punctul câştigat cu Sepsi este important şi vede o îmbunătăţire în jocul echipei:

”Cred că ambele echipe şi-au dorit să nu piardă în acest derby al suferinţei. Au fost puţine realizări tehnice şi puţine faze de poartă. Este un rezultat echitabil, gazdele cred că au avut mai multe ocazii. Suferim la construcţie, nu dăm gol. Important este că nu am pierdut, altfel ne-am fi afundat în acest loc 13. Trebuie să adunăm cât mai multe puncte în etapele care au mai rămas. Având în vedere că aveam atât de puţine puncte, un punct este un lucru bun. Este benefic şi pentru moralul nostru. Nu am ajuns nici la jumătatea războiului, mai sunt multe puncte de pus în joc”, a spus Pustai pentru Telekom Sport.

Pe de altă parte, Alexandru Greab spune că nu este satisfăcut de egalul cu Sepsi: ”Nu suntem foarte mulţumiţi de acest punct, dar a fost un meci echilibrat. Sperăm ca de la celelalte meciuri să ne revenim, ar fi şi cazul. Am pierdut foarte multe puncte. Dar trebuie să ne revenim şi să mergem mai departe. Şi noi ne-am creeat ocazii foarte bune, dar nu am reuşit să marchăm. Ne-am pregătit foarte bine, avem şi un preparator fizic nou (n.r. pe tatăl lui Marius Niculae). Noi sperăm să ne salvăm de la retrogradare. Anul trecut am făcut un sezon foarte bune, acum ne batem la retrogradare, nu e OK”.

Afla mai multe despre: alexandru greabgaz metancristi pustaisepsi 

viewscnt
Articole similare