Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gaz Metan i-a găsit deja înlocuitorul perfect lui Fortes. Atacantul care a uimit Liga I în sezonul trecut revine la Mediaş

Gaz Metan i-a găsit deja înlocuitorul perfect lui Fortes. Atacantul care a uimit Liga I în sezonul trecut revine la Mediaş

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Deşi a fost anunţat deja de Gigi Becali drept noul transfer al celor de la FCSB, Carlos Fortes încă mai are de aşteptat până să plece de la Mediaş. Conform agentului Pedro Torrão, atacantul are mai multe oferte şi n-a fost contactact de niciun oficial al roş-albaştrilor.

În aceste condiţii, şansele ca Fortes să rămână la Gaz Metan sunt foarte mici. Astfel, medieşenii i-au găsit deja un înlocuitor. Mario Rondon a fost atacantul care a impresionat în sezonul trecut în Liga I. După ce şi-a încercat norocul în liga secundă chineză, la Shijiazhuang Ever Bright, atacantul de 32 de ani a rămas liber de contract şi revine acum la Gaz Metan.

Rondon s-a înţeles cu oficialii medieşenilor şi va ajunge sub comanda lui Edward Iordănescu în stagiul de pregătire din Antalya.

  • 9 goluri a marcat Rondon în cele 18 meciuri jucate în sezonul trecut al Ligii I pentru Gaz Metan
  • 400 de mii de euro este cota lui Rondon, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rondonfcsbgaz metanmediasliga 1antalyafortes 

viewscnt
Articole similare