Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gaz Metan, în alertă! Jorge Costa s-a simţit rău şi ratează meciul cu FC Argeş. Secundul său anunţă: "Nu s-a testat încă"

Gaz Metan, în alertă! Jorge Costa s-a simţit rău şi ratează meciul cu FC Argeş. Secundul său anunţă: "Nu s-a testat încă"

Superliga

Comentarii

Gaz Metan nu-l va avea pe antrenorul principal, Jorge Costa, la meciul din deplasare cu FC Argeş. Portughezul nu s-a simţit bine din punct de vedere medical, în ultimele zile.

LIVE VIDEO FC Argeş - Gaz Metan, duminică, de la 14:30, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Gaz Metan va juca la Piteşti, cu FC Argeş, fără antrenorul principal pe banca tehnică. Conform informaţiilor oferite de secundul Bogdan Pătraşcu, Jorge Costa a început să se simtă rău, din punct de vedere medical, în urmă cu două zile. 

Pentru a evita orice pericol, Gaz Metan a hotărât ca antrenorul să nu ia parte la meciul cu FC Argeş. Portughezul nu a fost supus unui test de COVID-19, încă: "Vineri noapte nu s-a simţit bine şi, ca să fim precauţi, am zis că e mai bine să nu se prezinte. Nu s-a testat încă, nu cred că e vorba despre aşa ceva, vom face teste săptămâna asta. Nu, că v-am zis... Pentru asta am vrut să evităm orice chestie", a declarat Bogdan Pătraşcu. 

În perioada următoare, Gaz Metan s-ar putea întări. Eric de Oliveira s-a despărţit recent de FC Voluntari şi ar putea deveni fotbalistul echipei din Mediaş, acolo unde a mai jucat. 

Afla mai multe despre: fc argesgaz metanjorge costabogdan patrascu 

viewscnt
Articole similare