Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gaz Metan Mediaş a transferat astăzi un atacant străin, dorit în trecut de FCSB

Gaz Metan Mediaş a transferat astăzi un atacant străin, dorit în trecut de FCSB

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Formaţia pregătită de Mihai Teja a reuşit astăzi o lovitură importantă pe piaţa transferurilor. Medieşenii au mai adus un atacant pe filiera portugheză.

Yazalde Pinto a jucat în România la Astra Giurgiu, formaţie cu care a câştigat Cupa României. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a fost în mai multe rânduri pe lista FCSB, după ce fusese urmărit şi recomandat de Mihai Stoica.

Între 2015 şi 2018, Yazalde a evoluat la Rio Ave pentru care a marcat însă de numai 4 ori în 42 de meciuri. Ultimul sezon l-a petrecut tot în Portugalia la Belenenses, formaţie pentru care nu a marcat niciodată.

Vârful născut la Vila do Conde este fost internaţional de tineret al Portugaliei, marcând de opt ori la nivelul reprezentativelor Under 20 şi Under 21. 

Fotbalistul portughez a semnat un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire. 

Primele reacţii

Cristi Pustai: ”Ne bucurăm că am reuşit acest transfer. Este un jucător care a evoluat în România şi sper să ne ajute. Pentru noi este o poziţie dificilă pe care trebuia să o acoperim. Sper ca Yazalde să aibă evoluţii la fel de bune ca la Astra”

Yazalde Pinto: ”Vreau să spun că m-am simţit bine în România, am fost fericit aici şi am făcut un campionat bun. Mulţumesc Gaz Metan Mediaş pentru că au avut încredere în mine. Promit să dau totul şi să încerc să marchez cât mai mult pentru echipă, pentru că asta e meseria mea” 

Afla mai multe despre: yazalde pintogaz metantransferliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare