Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gaziantep a refuzat oferta de 600.000 de euro pentru Alin Toşca. Internaţionalul român continuă în Turcia, alături de Marius Şumudică

Gaziantep a refuzat oferta de 600.000 de euro pentru Alin Toşca. Internaţionalul român continuă în Turcia, alături de Marius Şumudică

Stranieri

Comentarii

Clubul Gazişehir Gaziantep a refuzat oferta de 600.000 de euro pentru fundaşul român Alin Toşca, anunţă presa italiană.

După cum Marius Şumudică a anunţat la Telekom Sport încă de duminică, Gaziantep a avut pe masă o ofertă de 600.000 de euro. Presa italiană susţine că propunerea a fost de la Benevento, echipă pentru care Toşca a mai jucat în partea a doua a sezonului 2017-2018, sub formă de împrumut de la Real Betis.

Potrivit Il Sannio Quotidiano, sursă citată de Tutto Mercato, Benevento a oferit 600.000 de euro pentru transferul internaţionalului român, dar echipa antrenată de Marius Şumudică a refuzat propunerea italienilor.

Ce a declarat Marius Şumudică la Telekom Sport

"Toşca a venit liber de contract, fără nicio sumă de transfer. Toşca are acum o ofertă scrisă de 600.000 de euro din partea unui club din Italia. Este un băiat de caracter. Mi-a spus că nu vrea să plece, că vrea să stea alături de mine", a spus Marius Şumudică, în direct la emisiunea Sport Center, la Telekom Sport. Apoi, Şumudică a completat: "Este o ofertă clară, scrisă, de 600 de mii de euro pentru transfer, în condiţiile în care am adus jucătorul acesta zero aici. Dar a jucat foarte bine, 17 meciuri, toate minutele. În momentul de faţă el îşi doreşte să continue cu noi, dar cred că la vară acest transfer se va face cu siguranţă şi probabil pe altă sumă", a mai spus Şumudică.

Alin Toşca s-a transferat de la Betis la Gazişehir Gaziantep în vară, liber de contract, şi a jucat 20 de meciuri în acest sezon, în toate competiţiile, prestaţiile sale făcându-i pe italieni să pună banii pe masă.

Afla mai multe despre: tosca 

viewscnt
Articole similare