Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gazul acuză arbitrajul după înfrângerea cu FCSB: ”Inadmisibil! Consider că dacă trebuia să câştige FCSB de la început, puteau să ne spună / Colţescu, cel mai bun om al lor!”

Gazul acuză arbitrajul după înfrângerea cu FCSB: ”Inadmisibil! Consider că dacă trebuia să câştige FCSB de la început, puteau să ne spună / Colţescu, cel mai bun om al lor!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XI-a a Ligii I. Golul victoriei a fost marcat de Sergiu Buş din penalti, în minutul 90. La finalul jocului, Ronaldo Deaconu şi portarul Buzbuchi au acuzat arbitrajul lui Sebastian Colţescu.

”A fost o rerpiză foarte proastă din partea noastră, însă în a doua repriză am schimbat totul. Am schimbat mentalitatea. Mister ne-a certat la pauză şi s-a văzut în jocul nostru” a mărturisit Ronaldo Deaconu, la finalul partidei.

Fotbalistul medieşenilor a acuzat arbitrajul după meci: ”În seara asta ne-a fost furat un punct pentru că aşa penalty este imposibil să dai. Am văzut pe reluări, era 2 metri de jucătorul nostru şi a dat cu piciorul în pământ şi a căzut. Este imposibil! Noi în prima repriză am avut acelaşi lcuru, am scăpat pe contraatc, ne-a oprit. La ei nu a oprit, a continuat jocul şi a dat penalty. Este inadmisibil în halul ăsta. Am întors jocul, pot să zic că i-am dominat în repriza a doua. Am avut ocazii destul de mari, ei nu prea şi-au mai creat în repriza a doua. Însă cînd pierzi în minutul 90 cu aşa penalty, ce să mai zici?! Eu consider că dacă trebuia să câştige FCSB de la început, puteau să ne spună. Nu trebuia să dea faulturi numai în favoarea lor. Dar asta e, ce să mai facem acum. Mergem mai departe. Sunt foarte bucuros că am întors jocul la pauză, că am avut atitudine şi începem să construim ceva la Mediaş şi asta se vede” a tunat fotbalistul gazdelor.

Şi portarul Buzbuchi a acuzat arbitrajul de la acest meci: ”Am primit 3 goluri, n-a fost penalty, dar domnul Colţescu a fost cel mai bun om al FCSB-ului.  Abia aşteptau un smoc de iarbă ca să dea penalty. Abia au intrat în careu a doua repriză, nu cred că şi-au creat ocazii foarte mari, au fost două reprize diametral opuse. Prima repriză am jucat slab, au avut ocazii, dar a doua repriză am avut şi noi ocaziile noastre şi arbitrul a făcut diferenţa.”

Mai jos, faza acuzată de formaţia gazdă

FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XI-a a Ligii I. Golul victoriei a fost marcat de Sergiu Buş din penalti, în minutul 90. Pentru Gaz Metan au marcat Deaconu '16 (penalti) şi Valente '60, în timp ce pentru FCSB au punctat Olaru '11 şi '31 şi Buş '90 (penalti).

Afla mai multe despre: ronaldo deaconu 

viewscnt
Articole similare