Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gazzetta dello Sport a decis: "EROUL Greciei este Răzvan Lucescu". Ce a spus antrenorul despre o eventuală venire în Italia

Gazzetta dello Sport a decis: "EROUL Greciei este Răzvan Lucescu". Ce a spus antrenorul despre o eventuală venire în Italia

Diverse

Comentarii

Gazzetta dello Sport nu a trecut peste succesul lui PAOK în Grecia. A făcut un interviu amplu cu Răzvan Lucescu

Italienii au scris că PAOK a reuşit un miracol în acest sezon, reuşind să câştige campionatul fără să piardă vreun meci, împotriva unor decizii ale federaţiei, printre ele fiind fiind faptul că a început campionatul cu o depunctare. În interviul acordat celor de la Gazzetta, Răzvan Lucescu a explicat secretul succesului: "Totul a pornit de la un grup de profesionişti, oameni de caracter, care au fost uniţi şi cu dorinţa de a câştiga din prima şi până în ultima etapă a campionatului. Faptul că am pornit cu o depunctare de două puncte a fost factorul decisiv. Anul trecut am muncit, am câştigat pe teren titlul, dar apoi ne-a fost luat. Acest lucru ne-a unit şi ne-a insuflat dorinţa de revanşă"

Răzvan Lucescu a vorbit şi despre celebrul episod al intrării patronului Savvidis cu pistol pe teren, care a şi dus la respectiva depunctare. "În primul rând, are un permis de port-armă. Apoi, să nu uităm circumstanţele. Este un investitor, care a băgat foarte mulţi bani, nu numai în PAOK, dar şi în Salonic, în economia elenă. Şi-a dorit o echipă puternică şi apoi a venit acel episod revoltător", a explicat Lucescu junior.

Italienii i-au amintit că este primul antrenor de la Conte încoace, în sezonul 2011-2012, care termină campionatul neînvins: "Sunt competiţii diferite, nu se pot compara, însă rămâne un lucru comun: dorinţa de a câştiga".

Evident, Gazzetta l-a întrebat pe Răzvan şi ce a luat de la tatăl său, Mircea Lucescu. "Filosofia. Am crescut vâzându-l cum antrenează, l-am urmărit îndelung şi nu aveam cum să nu iau multe de la el. Ca antrenor, trebuie să înveţi în permanenţă, să te reinventezi, iar în zilele noastre cred că există trei puncte de referinţă în această privinţă: Guardiola, Klopp şi Allegri. Pe Allegri îl admir mult pentru felul în care ştie să gestioneze o echipă. A venit la Juventus după o perioadă de mare succes a lui Conte şi a ştiut cum să ducă mai departe aceste rezultate excelente", a explicat Lucescu jr.

În final, a fost întrebat dacă ar antrena în Italia: "Voi aveţi cea mai importantă şcoală de antrenori din lume, aveţi o cultură pentru fotbal. Nu se ştie niciodată ce îţi rezervă viitorul, dar Italia este Italia. Voi sunteţi doctori în fotbal. Orice copil care iubeşte fotbalul, visează să ajungă mai devreme sau mai târziu în Serie A".

Afla mai multe despre: razvan lucescugazzetta dello sport 

viewscnt
Articole similare