Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gazzetta dello Sport: Maurizio Sarri, acord pentru preluarea lui Lazio Roma! Pe ce durată va semna şi ce salariu va încasa

Gazzetta dello Sport: Maurizio Sarri, acord pentru preluarea lui Lazio Roma! Pe ce durată va semna şi ce salariu va încasa

Serie A

Comentarii

Totul este gata, lipseşte doar anunţul oficial: Maurizio Sarri va fi noul antrenor al lui Lazio Roma.

După întâlnirea care a avut loc în cursul zilei de joi, ieri a avut loc o nouă rundă de negocieri între oficialii clubului şi Fali Ramadani, agentul lui Maurizio Sarri.

Se pare că părţile au ajuns la un acord, astfel că lipseşte doar anunţul oficial al numirii lui Maurizio Sarri ca antrenor al lui Lazio Roma.

La negocieri au luat parte Claudio Lotito şi Igli Tare, alături de Maurizio Sarri şi agentul acestuia. Părţile au discutat durata contractului şi amploarea angajamentului. Sarri va semna se pare pe doi ani, cu opţiune pentru un al treilea sezon. Fostul campion al Italiei cu Juventus va încasa 3 milioane de euro anual, plus bonusuri de performanţă.

”Voinţa comună a părţilor de a ajunge la un acord a creat un climat pozitiv care a favorizat realizarea acordului” scrie Gazzetta dello Sport.

Afla mai multe despre: maurizio sarrilazio roma 

viewscnt
Articole similare