Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sporting - Dinamo 32-31. Lusitanii câştigă meciul la ultima fază. Retur de foc la Bucureşti pentru un loc în optimile Ligii

VIDEO | Sporting - Dinamo 32-31. Lusitanii câştigă meciul la ultima fază. Retur de foc la Bucureşti pentru un loc în optimile Ligiigalerie foto

Media

Comentarii

Dinamo a pierdut la limită prima manşă a barajului de calificare pentru accederea în optimile Champions League. Meciul decisiv se joacă joi, în sala Dinamo.

FINAL | Sporting - Dinamo 32-31

Min 60: Portughezii câştigă meciul graţie unui gol reuşit cu 4 secunde înainte de final, 32-31

Min 59: Dinamoviştii reuşesc al cincilea gol la rând şi egalează situaţia pe tabelă după ce gazdele au avut 31-26

Min 50: Gavriloaia înscrie primul său gol în acest meci, 28-26

Min 40: "Aeriană" a celor de la Sporting care restabilesc egalitatea, 21-21

Min 35: Gol frumos reuşit de Şandru cu o aruncare dem la şold, 17-17

Min 30: Saied apără o aruncare a adversarilor şi apoi se ciocneşte cu Savenco. Cei doi rămân întinşi pe parchet 

Min 29: Dinamoviştii egalează situaţia pe tabelă cu un super gol, 14-14 

Min 24: Ghionea înscrie din nou pentru gazde care reduc diferenţa pe tabelă, 11-12 

Min 19: Mousavi a înscris al 10-lea gol al echipei lui Constantin Ştefan, 8-10

Min 11: Gol pentru dinamovişti, Bannour trimite o rachetă în vinclul porţii adverse, 5-6

Min 6: Gol pentru portughezi reuşit de românul Ghionea, 3-3

Min 3: Paradă extraordinară a lui Saeid Heidarirad şi gol pe contraatac reuşit de dinamovişti, 0-1


Doi dintre cei mai buni jucători ai echipei de handbal masculin, Dinamo Bucureşti, portarul Saied Heidarirad şi aripa franceză, Hugo Descat au fost invitaţii Geaninei Iacob în cadrul emisiunii Zoom Sport. Cei doi ai vorbit despre acest super meci pentru handbalul românesc, dar şi despre viitorul echipei Dinamo şi al lor.

”O perioadă bună pentru mine, foarte importantă, mi-a servit şi ca bărbat, şi ca sportiv, şi o să îmi aduc aminte toată viaţa. Noi, jucătorii, reuşim să transmitem această ambiţie a noastră de a învinge”, a spus Descat.

Francezul a anunţat că nu va continua la Dinamo: ”Antrenorul a luat legătura cu impresarul meu în această iarnă, vroiam să rămân la Dinamo dar din punct de vedere sportiv, cum sunt francez, mi-am dorit să mă întorc acasă. A fost o ofertă care nu se putea refuza. Montpellier este cel mai bun club francez, este al doilea după PSG, dar din punct de vedere al palmaresului este cel mai bun. Pentru mine e o mare onoare.”

Saeid, despre meciul cu Lisabona: ”Este destul de greu pentru că vom juca returul acolo, vom lupta şi noi, şi ei. Suntem norocoşi pentru că avem primul meci în Lisabona, al doilea acasă şi e un lucru bun pentru noi. Mergem acolo să câştigăm, trebuie să câştigăm.”

Carte de vizita Hugo Descat şi Saied Heidarirad

Iranianul Saeid Heidarirad are 28 de ani şi 32 de selecţii în naţionala de handbal masculin a ţării sale. Este unul dintre cei mai bine cotaţi portari din Liga Campionilor şi probabil, cel mai iubit jucător de la Dinamo. În acest sezon el a lipsit de la echipa sa de club dintr-un motiv inedit: plecat în vacanţă de vară, portarul iranian a fost oprit în Iran de către autorităţi pentru a efectua stagiul militar.

Francezul Hugo Descat are 26 de ani şi s-a născut la Paris. A evoluat timp de 6 ani pentru US Creteil, iar în 2017 a ajuns în România, la Dinamo. Descat a bifat şi două selecţii în reprezentativa Franţei, iar în 2011 a fost declarat cea mai bună aripă stânga de la Youth World Club Championship, competiţie unde a fost golgheter. În palmaresul său se remarcă şi titlul de cel mai bun tânăr jucător din campionatul francez de hanbdal, titlu obţinut în 2012. În 2016-2017, Hugo a fost al doilea cel mai bun marcator din Franţa.

Afla mai multe despre: geanina iacobsaied heidariradzoom sport 

viewscnt
Articole similare