Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Generaţia de Aur", obiect de studiu în pandemie pentru un selecţioner din America de Sud. "În arta războiului, trebuie să-şi cunoşti bine rivalii"

"Generaţia de Aur", obiect de studiu în pandemie pentru un selecţioner din America de Sud. "În arta războiului, trebuie să-şi cunoşti bine rivalii"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Boliviei, Cesar Farias, a acordat un interviu presei din ţara natală, în care a povestit cum şi-a petrecut timpul pe timp de pandemie.

În Bolivia, carantina a fost instaurată în urmă cu patru luni, iar cei ce o respectă în totalitate au trebuit să găsească diferite moduri de a-şi petrece timpul, cât mai constructiv. Este şi cazul selecţionerului Boliviei, venezueleanul Cesar Farias, cel care a analizat în detaliu zeci de meciuri şi aşezări tactice pe care să le impementeze şi la naţionala sa.

Printre ele se numără şi campania fantastică a "Generaţiei de Aur" la Cupa Mondială din 1994, atunci când România a învins SUA, Columbia şi Argentina. "În arta războiului, trebuie să îţi cunoşti bine rivalii", a spus Cesar Farias, pentru elder.com.bo, unde a recunoscut că a luat ca exemplu deceniul de aur al fotbalului românesc, avându-i ca lideri pe Gică Hagi şi Gică Popescu. Acesta a vrut să înţeleagă mai bine cum de a reuşit România să atingă acele performanţe fantastice, împotriva unor adversari superiori.

De asemenea, Cesar Farias s-a inspirat şi din campania Iranului de la Cupa Mondială din Rusia 2018. Selecţionerul este de părere că poate suplini lipsa individualităţilor din lot cu un grup solit, unit, aşezat bine în teren, care să alerge pentru fiecare minge ca şi cum ar fi ultima,

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare