Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Generaţia de Aur revine în iarbă la "Centenarul Fotbalului Românesc". Jucătorii de legendă ai naţionalei înfruntă o campioană mondială

Generaţia de Aur revine în iarbă la "Centenarul Fotbalului Românesc".  Jucătorii de legendă ai naţionalei înfruntă o campioană mondială

Special

Comentarii

Finalul anului vine cu o surpriză pentru fanii fotbalului din România. Pe 18 noiembrie, pe Arena Naţională, va avea loc Centenarul Fotbalului Românesc, un meci demonstrativ care va pune faţă în faţă o naţională a legendelor şi naţionala artiştilor.

Printre jucătorii care şi-au confirmat prezenţa la meciul demonstrativ se numără Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Helmuth Duckadam, Bogdan Stelea, Florin Prunea, Miodrag Belodedici, Dănuţ Lupu, Adrian Ilie, Mirel Rădoi, Daniel Niculae, Vasile Maftei şi Florin Cernat. De cealaltă parte, în echipa artiştilor îşi vor face loc, printre alţii, Adrian Enache, Aurelian Temişan, Kamara şi Ralflo.

"După atâţia ani, o să reuşim iarăşi să ne strângem şi încercăm să jucăm cum jucam odată", a spus Dănuţ Lupu.

"Părerea mea că ar trebui să ne reunim mai des. Şi sperăm să avem şi suporteri cât mai mulţi pe Arena Naţională", l-a completat Miodrag Belodedici.



Meciul cu naţionala legendelor le dă ceva emoţii foştilor internaţionali. Echipa condusă de pe bancă şi din teren de Daniel Chiriţă s-a încoronat campioană mondială în urmă cu patru luni. "Sunt campioni mondiali, îţi dai seama ce probleme o să ne pună!? Dar seara, la cântar, nu pe teren", a glumit Dănuţ Lupu.

Biletele au fost puse în vânzare, la preţuri cuprinse între 25 şi 45 de lei. O parte din câştiguri va fi donată către Kasandra Rotariu, fiica fostului internaţional Iosif Rotariu.

Afla mai multe despre: centenardemonstrativgeneratia de aurromanianationala artistilor 

viewscnt
Articole similare