Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GENIAL! Ce făcea Pep Guardiola în momentul în care City a devenit OFICIAL campioana Angliei! "A găsit titlul acasă :)

GENIAL! Ce făcea Pep Guardiola în momentul în care City a devenit OFICIAL campioana Angliei! "A găsit titlul acasă :)galerie foto

Campionate

Comentarii

Manchester City a devenit noua campioană a Angliei, după ce a beneficiat de pasul greşit făcut de Manchester United pe teren propriu, în faţa ultimei clasate, West Bromwich Albion. Guardiola nu a urmărit însă partida diavolilor cu sufletul la gură, aşa cum mulţi s-ar fi aşteptat, ba chiar a ignorat total meciul de pe Old Trafford.

Campion la fotbal, în timp ce juca golf :)
Învingătoare în derby-ul cu Tottenham, de sâmbătă seară, scor 3-1, City mai avea nevoie de o victorie pentru a deveni oficial campioană în Premier League sau să beneficieze de un pas greşit al lui United, lucru care s-a şi întâmplat.

Guardiola a avut însă alte planuri pentru ziua în care echipa sa a cules laurii unui sezon spectaculos făcut în Anglia. Tehnicianul spaniol a fost la golf alături de prieteni şi de fiul său. "A găsit titlul când s-a întors acasă", glumesc englezii.



Pep a cucerit astfel al şaptelea titlu de campion din cariera de antrenor, după cele obţinute cu Barcelona (3) şi Bayern Munchen (3).

Afla mai multe despre: guardiolapremier league,  

viewscnt
Articole similare