Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GENIAL | Mesajul pe care Budescu i l-a dat unui antrenor după un meci jucat astăzi în România: ”Mi-a scris din Arabia Saudită!” Ce a ţinut să-i transmită

GENIAL | Mesajul pe care Budescu i l-a dat unui antrenor după un meci jucat astăzi în România: ”Mi-a scris din Arabia Saudită!” Ce a ţinut să-i transmită

Liga 2

Comentarii

Valeriu Răchită s-a declarat revoltat după ce U Cluj a primit un penalty ciudat în partida cu ACS Poli, partidă câştigată de ”şepcile roşii” cu 3-0. Antrenori lui ACS Poli susţine că inclusiv Constantin Budescu i-a dat un mesaj în care s-a declarat mirat de felul în care a tratat arbitrul faza.

În meciul cu Timişoara, U Cluj a dechis scorul dintr-o fază foarte ciudată petrecută în minutul 17. Arbitrul a dictat penalty deşi reluările au arătat că nu s-a produs nicio infracţiune în careu. La final, Vivi Răchită spune că ”a fost bătaie de joc” din partea arbitrului. Antrenorul lui ACS Poli susţine că inclusiv Constantin Budescu a fost surprins de decizia arbitrului.

”Mi-a dat Budescu din Arabia Saudită şi a zis... Budescu mi-a zis că ”se dă penalty şi la strigat?” A zis că nu a văzut în viaţa lui. nici Budescu, care a văzut Budescu multe. La conferinţa premergătoare meciului am avut o premoniţie, da. Spunând câ echipele de tradiţie, OK, şi eu îmi doresc echipe de tradiţie în Liga 1, dar să îşi bată joc de un brand ca Poli Timişoara, un domn îmbrăcat în negru mi se pare cam mult.

Da, am întâlnit o echipă bună, o echipă organizată, cu un buget foarte mare, dar ce s-a întmplat la 0-0, la acea fază, îmi lasă un gust amar. Şi nu am văzut nici  pe vremea Coopoerativei o fază asemnătoare. În care să nu existe mpăcar contact, ceva, că se legau de ceva înainte, acum nu au de ce să se lege. Din păcate, acel penalty cred eu că a decis meciul. Apoi, încă o faza fixă, la golul doi. Am încercat la pauză să joc mai ofensiv, dar e forrate greu când joci cu U Cluj, o echipa cu jucători foarte buni, să pleci la 1-0...

Nu am vrut să scot echipa. le făceam semn să vină, să stau de vorbă cu ei, să nu fie apăsaţi psihic şi că se poate  întoarce rezultatul”
, a declarat Valeriu Răchită.

Constantin Budescu şi Valeriu Răchită au rămas foarte apropiaţi din perioada în care amândoi au colaborat la Petrolul, la începutul carierei atacantului lui Al Shabab.

Afla mai multe despre: rachitabudescu 

viewscnt
Articole similare