Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GENIAL! Puştiul lui Liverpool care merge la CM 2018 a dezvăluit cum i-a dat Klopp vestea că a prins lotul Angliei: "A venit la mine în drum spre avion"

GENIAL! Puştiul lui Liverpool care merge la CM 2018 a dezvăluit cum i-a dat Klopp vestea că a prins lotul Angliei: "A venit la mine în drum spre avion"

Cupa Mondială

Comentarii

Fundaşul Trent Alexander-Arnold (19 ani) este una din surprizele lui Gareth Southgate pentru CM 2018, iar puştiul lui Liverpool se pregăteşte de primul turneu final din carieră, deşi nu a apucat încă să debuteze în naţionala de seniori a Angliei.

Alexander-Arnold a avut un sezon excelent în tricoul lui Liverpool, iar "cadoul" a venit în urmă cu câteva zile, când a aflat că va merge în Rusia cu naţionala Angliei. Vestea a primit-o chiar de la managerul său, Jurgen Klopp, iar tehnicianul german a avut un mod special prin care l-a anunţat pe fundaş că merge la CM.

Totul s-a întâmplat în timp ce jucătorii lui Liverpool se pregăteau să urce în avionul de Marbella, acolo unde au un mini-cantonament înainte de finala Ligii Campionilor cu Real Madrid.

"Managerul a venit să-mi vorbească în timp ce urcam în avion. M-a întrebat dacă ştiu ceva despre lotul Angliei. I-am zis "Nu!". Apoi m-a întrebat: "Ţi-ai făcut vreun plan pentru perioada Cupei Mondiale?". Eu eram: "Nu, nicio vacanţă sau ceva de genul".



Mi-a zis: "OK, bine - pentru că eşti în lot!". Sunt onorat şi emoţionat.  A fost un moment incredibil să aflu că merg la un Campionat Mondial la o vârstă atât de fragedă"
, a povestit Alexander-Arnold, citat de The Telegraph.

Afla mai multe despre: kloppalexander-arnoldcm 2018lot anglia 

viewscnt
Articole similare