Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GENIAL | VIDEO: Faza care l-a făcut pe Florin Tănase să-i scrie lui MM Stoica: "De Kane nu se mai vorbeşte că simulează!" Discuţia postată pe Facebook

GENIAL | VIDEO: Faza care l-a făcut pe Florin Tănase să-i scrie lui MM Stoica: "De Kane nu se mai vorbeşte că simulează!" Discuţia postată pe Facebookgalerie foto

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a publicat pe contul personal de Facebook un dialog purtat cu Florin Tănase în timpul partidei Juventus - Tottenham, scor 2-2, transmisă în direct de Telekom Sport.

Cei doi au dialogat într-un moment în care italienii conduceau cu 2-0, la scurt timp după ce Tottenham a cerut un penalty la o cădere a lui Kane în careul advers (Vezi mai jos faza).



"De Kane nu se mai vorbeşte că simulează :))", i-a scris Tănase managerului sportiv al FCSB, evident amuzat de discuţiile care se fac pe plan intern în legătură cu modul în care el încearcă să obţină lovituri de la 11 metri pentru FCSB.

În continuarea discuţiei cei doi se declară convinşi că Tottenham va fi echipa care se va califica în sferturile Ligii Campionilor, deşi în acel moment englezii erau conduşi.

Concluzia a tras-o MM, în mesajul care a însoţit imaginea de mai jos: "Acel moment când proprietarii caselor de pariuri se felicită pentru că n-avem voie să pariem".

 

ASTĂZI, EXCLUSIV pe Telekom Sport


 

Afla mai multe despre: mihai stoicatanasefcsbkanetottenham 

viewscnt
Articole similare