Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Genk n-a avut răbdare cu Ianis Hagi şi a greşit!" Belgienii îl regretă pe român: "A arătat la Rangers cât e de bun!"

"Genk n-a avut răbdare cu Ianis Hagi şi a greşit!" Belgienii îl regretă pe român: "A arătat la Rangers cât e de bun!"

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi merita mai multe şanse la Genk, crede fostul internaţional belgian, Thomas Buffel.

Fostul internaţional belgian, Thomas Buffel a atacat conducerea clubului Genk pentru felul în care s-a comportat cu Ianis Hagi.

"Genk a greşit în cazul lui Ianis Hagi"

"Eu cred că au greşit. S-au grăbit să accepte varianta unui transfer definitiv la Rangers, când puteau doar să-l împrumute acolo. Deja acum, nu mai depinde nimic de ei" a explicat Thomas Buffel, care subliniază că Genk a greşit enorm în ceea ce-l priveşte pe Ianis.

"Hagi a arătat în Scoţia că este un jucător minunat. Nu e uşor să găseşti un jucător bun, creativ, care poate înscrie goluri. Hagi a arătat deja asta la Rangers. Uneori trebuie să ai mai multă răbdare cu tinerii, însă Genk nu a făcut asta. A stat acolo doar jumătate de an şi nu au fost deloc răbdători. Poate că a avut legătură cu contextul în care este Ianis, care se află sub presiune din cauza tatălui său faimos, Gheorghe" a mai spus Buffel, fost internaţional belgian.

El a mai completat că alţi jucători s-au bucurat de mult mai multe şanse la acelaşi club: "Mă gândesc la Malinovskyi, Bailey sau Ndidi. Şi ei au avut nevoie de timp pentru a se adapta la Genk"

Marele atu al lui Ianis Hagi poate să fie Steven Gerrard. Cel puţin asta crede Thomas Buffel: "Hagi cred că a găsit asta prin Gerrard, un antrenor care îi dă libertate în teren, vorbeşte cu el, îi dă sfaturi. La Genk nu a primit acest tratament. Calitatea lui e vizibilă, are un şut şi o tehnică foarte bună, însă ai nevoie şi de fericire”, a mai declarat fostul internaţional belgian.

Afla mai multe despre: ianis hagithomas buffel 

viewscnt
Articole similare