Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gennaro Gattuso confirmă plecarea lui Higuain de la AC Milan: "Când un jucător ia o decizie, este greu să i-o schimbi"

Gennaro Gattuso confirmă plecarea lui Higuain de la AC Milan: "Când un jucător ia o decizie, este greu să i-o schimbi"

AC Milan

Comentarii

Gennaro Gattuso a confirmat zvonurile din presa internaţională şi totodată plecarea lui Gonzalo Higuain de la AC Milan. În aceeaşi conferinţă de presă, antrenorul a făcut o afirmaţie caracteristică mai mult stilului de joc pe care îl afişa în teren.

"Când un jucător ia o decizie, este greu să i-o schimbi. Dar pot încerca", a declarat Gattuso pentru Milan TV, imediat după ce elevii săi s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, după victoria din prelungiri, 2-0, de pe terenul Sampdoriei. 

"Este mintea lui, nu a mea. Cel mai important lucru este să vorbim ca bărbaţii, să ne uităm unul în ochii celuilalt şi să spunem adevărul. Nu mi-am dat seama de ce este nemulţumit Higuain, pentru că îl văd implicat în atmosfera din vestiar. Vom vedea ce se va întâmpla", a mai spus antrenorul despre situaţia atacantului. Gattuso a continuat, în stilul caracteristic: "Dacă ar fi fost după mine, l-aş fi invitat la mine acasă, l-aş închide într-o cameră şi i-aş da mâncare o dată la două, trei ore. Din păcate, nu pot face asta"

Gonzalo Higuain, 31 de ani, a fost împrumutat în vară de la Juventus de AC Milan cu opţiunea de a îl transfera definitiv în această vară. În 21 de meciuri la Milan, argentinianul a înscris de opt ori şi a oferit trei pase de gol. Până la ultimul gol, cel din meciul cu SPAL, Higuain avea o perioadă de două luni în care nu mai marcase. El este dorit de fostul său antrenor, Maurizio Sarri, la Chelsea. 

Afla mai multe despre: gonzalo higuainac milangennaro gattusotransfer 

viewscnt
Articole similare