Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gentleman-ul Guardiola. Reacţia superbă a antrenorului lui City, după ce Liverpool a luat titlul

Gentleman-ul Guardiola. Reacţia superbă a antrenorului lui City, după ce Liverpool a luat titlul

Manchester City

Comentarii

Liverpool a câştigat titlul mult aşteptat în Premier League şi în acest moment sunt la 23 de puncte în faţa lui Manchester City, dar cu toate acestea Pep Guardiola a avut puterea de a îşi felicita rivalii.

Guardiola, care a câştigat două titluri consecutive în Premier League cu Manchester City, a recunoscut supremaţia celor de la Liverpool şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa rivalilor din Anglia. 

"Felicitări lui Liverpool pentru acest titlu şi pentru acest sezon. Nu am mai fost consistenţi. Ei au avut o încredere mare după ce au câştigat Liga Campionilor. Ei au jucat fiecare meci ca şi cum a fost ultimul", a spus Pep Guardiola, citat de BT Sports.

Liverpool e noua campioană a Angliei. "Cormoranii" au făcut legea în Premier League şi au cucerit titlul aşteptat de 30 de ani

Cu şapte etape rămase de disputat până la finalul sezonului din Premier League, Liverpool a cucerit titlul aşteptat de 30 de ani.

Liverpool este noua campioană a Angliei. După o aşteptare de 30 de ani, "cormoranii" au avut parte de un sezon perfect şi au reuşit să câştige titlul în Premier League, cu şapte etape înainte de finalul stagiunii. În etapa intermediară din această săptămână, echipa pregătită de Jurgen Klopp s-a distrat pe propriul teren cu Crystal Palace şi s-a impus cu 4-0.

În schimb, Manchester City a cedat în deplasarea de la Chelsea, scor 1-2, astfel că Liverpool a rămas cu un avans de 23 de puncte în fruntea clasamentului, cu şapte etape rămase de disputat în Premier League.

Afla mai multe despre: manchester cityliverpoolpremier league 

viewscnt
Articole similare