Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Cîmpanu, fericit după ce a dat două goluri Clinceniului: "Ne-a explicat că nu o să fie o partidă deloc uşoară"

George Cîmpanu, fericit după ce a dat două goluri Clinceniului: "Ne-a explicat că nu o să fie o partidă deloc uşoară"

Fotbal intern

Comentarii

George Cîmpanu a tras concluziile după meciul Universitatea Craiova - Academica Clinceni, scor 3-1.

George Cîmpanu, fericit după ce a dat două goluri Clinceniului

George Cîmpanu a fost remarcatul serii în tabăra oltenilor. Fotbalistul de 21 de ani a fost autorul unei ”duble”, prin care a reuşit să tranşeze partida în favoarea echipei din Bănie.

Tânărul mijlocaş a punctat în minutele 21 şi 43. Cîmpanu a recunsocut că a fost pentru prima dată când reuşeşte să marcheze de două ori într-un singur meci.

La capătul meciului, fotbalistul oltenilor se bucură pentru victoria echipei sale, recunoscând că nu a fost o partidă facilă. Acesta a dedicat cele două goluri familiei sale.

"Mă bucur că am câştigat, că am făcut un pas important spre play-off şi este bine că am ieşit învingători. Este prima dublă şi sunt foarte fericit şi vreau să dedic această dublă familiei mele.

Toata săptămâna am vorbit cu Mister şi ne-a explicat că nu o să fie o partidă deloc uşoară şi ne-am aşteptat. E bine că am intrat concentraţi şi am câştigat meciul", a declarat George Cîmpanu, la finalul meciului.

George Cîmpanu este jucătorul Universităţii Craiova din vara anului 2020. Oltenii plăteau la acel moment jumătate de milion de euro celor de la Botoşani în schimbul jucătorului.

În prezent, Cîmpanu este cotat la 650.000 de euro de specialiştii de la transfermarkt.com. Contractul său cu formaţia din Bănie expiră în vara anului 2025.

În actualul sezon, jucătorul de 21 de ani a marcat şase goluri şi a livrat două pase decisive în 30 de partide în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: cimpanucraiova 

viewscnt
Articole similare