Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Copos a ieşit din anonimat şi l-a sunat pe Gigi Becali: "Mi-a zis că vrea să cumpere şi el!" Planul fostului patron al Rapidului

George Copos a ieşit din anonimat şi l-a sunat pe Gigi Becali: "Mi-a zis că vrea să cumpere şi el!" Planul fostului patron al Rapidului

Superliga

Comentarii

George Copos este şi el interesat să cumpere materialele de care spitalele din România au nevoie, pentru a trata cazurile de coronavirus. Gigi Becali a dezvăluit că fostul patronul al Rapidului l-a sunat şi i-a transmis că îşi doreşte şi el să ajute.

Criza provocată de coronavirus se resimte şi în spitale, acolo unde sunt tot mai mari probleme cu măştile chirurgicale, halate sau cu biocide. Ba chiar unele unităţi sanitare au şi probleme cu mobilierul, aşa cum a dezvăluit Gigi Becali.

George Copos vrea să cumpere materiale pentru spitalele din România

Primul care a răspuns apelului lansat de medicii care tratează cazurile de coronavirus a fost Gigi Becali. Patronul FCSB a făcut mai multe achiziţii pentru Spitalul Matei Balş, inclusiv televizoare şi obiecte de mobilier. În plus, a comandat câteva mii de măşti şi halate chirurgicale.

Inspirat de gestul patronului FCSB, George Copos - cel car a intrat într-un con de umbră după ce a ieşit din închisoare - şi-a manifestat şi el dorinţa de a ajuta. Gigi Becali susţine că a fost sunat fostul patron al Rapidului, care i-a transmis că vrea să doneze şi el:

"Copos m-a sunat că ar vrea să cumpere şi el. 'Bine, mă, sună-mă mâine, că dacă vrei să cumperi îţi dau eu, ştiu eu de unde să cumperi'. Văd că nu a sunat. George e zgârcit, dar e om bun. Atât de bun este încât a învins zgârcenia, mă gândeam ieri. E greu să învingi zgârcenia, pentru că el are o zgârcenie de aia, bolnăvicioasă. Şi a învins-o, bravo lui!", a afirmat Gigi Becali.

Câţi bani a donat Gigi Becali la Matei Balş: ”Am investit 100.000 de euro”

Patronul FCSB susţine că are o relaţie foarte bună cu Adrian Streinu Cercel, directorul Insitutului Matei Balş, însă nu este singurul motiv pentru care a făcut o donaţie consistentă. Gigi Becali susţine că va încerca să ajute şi alte spitale din ţară, care se luptă cu pandemia de coronavirus.

"Dar dacă va mai fi nevoie şi în altă parte în Bucureşti sau în ţară, voi ajuta. Îi ajut, ce să fac cu banii? Oamenii sunt bolnavi. Am investit până acum 100.000 de euro la Matei Balş de când cu virusul ăsta”, a mai spus Becali

”Doar la Spitalul Matei Balş am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuţi şi voi duce vineri şi acolo. Am dat şi mese, şi scaune. Spuneau oamenii că nu mai au unde să să stea. Făceau teste şi stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune şi nu ştiu câte mese şi paturi. Am dat şi 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare şi 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel a făcut o listă cu ce era nevoie”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

Afla mai multe despre: george copos 

viewscnt
Articole similare