Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Copos, invitat la inaugurarea stadionului din Giuleşti? ”A făcut foarte multe lucruri bune pentru Rapid, pe care nu ar trebui să le uităm!”

George Copos, invitat la inaugurarea stadionului din Giuleşti? ”A făcut foarte multe lucruri bune pentru Rapid, pe care nu ar trebui să le uităm!”

Rapid

Comentarii

George Copos, fostul patron din Giuleşti, ar putea să fie invitat la inaugurarea noului stadion al Rapidului.

Afaceristul ţine legătura şi acum cu fostul lider al Galeriei Rapidului, Gigi Corsicanu, iar acesta susţine că George Copos ar putea să fie primit bine în Giuleşti. Corsicanu l-a lăudat pe Copos şi a vorbit cu mult respect pentru fostul patron. 

Cu George Copos la cârma echipei din Giuleşti, Rapid a fost aproape de a ajunge în semifinalele Cupei UEFA. Rapid a fost patronată de George Copos între 1993 şi 2003. În era Copos, alb-vişiniii au câştigat de două ori Liga 1, de patru ori Cupa României şi de trei ori Supercupa. 

”A făcut foarte multe lucruri bune pentru Rapid, pe care nu ar trebui să le uităm!”

”Eu tot mai schimb mesaje şi am mai vorbit cu dânsul. Ne-am văzut şi înainte de Revelion şi după Sărbători. Chiar vorbeam cu Liviu (n.r. Bocciu, liderul galeriei Rapidului) şi cred că el şi-ar dori să se apropie din nou de Rapid. Ne gândeam că dacă o să vină, o să fie foarte bine primit în Giuleşti. A făcut foarte, foarte multe lucruri bune pentru Rapid, pe care nu ar trebui să le uităm şi să le ştergem cu buretele.

Au fost şi unele chestii regretabile şi greşeli, dar cu toţii suntem oameni. Trebuie să admitem asta. George Copos a ridicat la un nivel foarte înalt standardele Rapidului, a făcut baza PRO Rapid. Când se băteau cele mai mari cluburi pe jucători, întotdeauna câştiga acest duel al transferurilor şi el singur! La Dinamo erau 7-8 acţionari! Dădea salarii de trei ori mai mari!”, a declarat Gigi Corsicanu, potrivit fanatik.ro.

Sâmbătă, într-un meci special cu Poli Iaşi, Rapid îşi va inaugura noua arenă din Giuleşti. 

Afla mai multe despre: rapid-copos-giuleşti 

viewscnt
Articole similare