Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Cosac, despre organizarea meciurile de FedCup: ”Suntem printre singurii din lume care primim bonusuri pentru asta”

George Cosac, despre organizarea meciurile de FedCup: ”Suntem printre singurii din lume care primim bonusuri pentru asta”

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul I WTA, Sorana Cîrstea, locul 34 WTA, Irina Begu, locul 38 WTA, şi Mihaela Buzărnescu, locul 40 WTA, vor alcătui echipa de FedCup a României, care va înfrunta Elveţia la barajul pentru Grupa Mondială, desfăşurat la Cluj (21-22 mai).

Invitat la Zoom Sport, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, nu a ascuns faptul că se mândreşte cu modul în care sunt organizate meciurile de FedCup pe care le găzduieşte România.

”Cel mai important eveniment sportiv din România, în 2018, având în vedere valoarea echipei, performanţele fetelor”, a spus George Cosac la Telekom Sport.

Despre organizare: ”Sigur că nu s-a născut nimeni învăţat experienţa te învaţă, dar ce va pot spune e că suntem printre singurii din lume care primim bonusuri pentru modul în care orgamizăm aceste evenimente,  aceste întâlniri”, a mai spus Cosac.

Afla mai multe despre: fedcupromania - elvetiageorge cosac,  

viewscnt
Articole similare