Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Florescu a fost la un pas de a juca în Bundesliga: ”Am fost dorit de Wolfsburg şi Werder Bremen”. De ce nu s-a materializat transferul

George Florescu a fost la un pas de a juca în Bundesliga: ”Am fost dorit de Wolfsburg şi Werder Bremen”. De ce nu s-a materializat transferul

Stranieri

Comentarii

George Florescu a povestit despre un transfer ratat în Bundesliga, la Wolfsburg sau Werder Bremen, din urmă cu mai bine de 10 ani.

Geroge Florescu s-a retras la începutul acestui an, după ce a ratat play-off-ul cu U Cluj şi, implicit, promovarea în Liga 1. Fostul decar al naţionalei şi-a încheiat cariera unde a şi începu, alături de clubul său de suflet.

Plecat din România la o vârstă fragedă, fostul ”tricolor” a evoluat în diverse ţări. Trecut prin Moldova, Rusia, Danemarca, Ucraina, Azerbaidjan şi Cipru, perioada petrecută la Midtjylland a fost cea mai bună pentru Florescu, fiind convocat în premieră şi la naţională.

George Florescu a fost la un pas de a juca în Bundesliga

Prestaţiile acestuia pentru danezi au impresionat, iar două echipe importante din Bundesliga, Wolfsburg şi Werder Bremen, s-au interesat de serviciile acestuia. Însă, mutările nu s-au mai materializat, iar Florescu a rămas în Danemarca, înainte de a reveni în Rusia.

Au fost două şanse să ajung în Bundesliga, am fost dorit de Wolfsburg şi Werder Bremen. Totul s-a întâmplat când eram la Midtjylland. M-au urmărit, dar până la urmă nu s-a făcut transferul. Ţin minte şi acum schimbul de mesaje cu Wolfsburg. Cu Werder Bremen, transferul a căzut din cauza unei accidentări”, a declarat George Florescu, pentru Look Sport.

Fostul ”tricolor” are 11 apariţii pentru echipa naţională, în care a marcat un gol, în faţa lui Honduras, într-un amical câştigat cu 3-0, în 2010. Din păcate pentru fostul mijlocaş, palmaresul său nu include niciun trofeu.

Afla mai multe despre: george florescutransfer ratat florescubundesligawolfsburgwerder bremen 

viewscnt
Articole similare