Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Florescu după victoria în faţa Chiajnei: ”Câteodată, echipele mari câştigă şi în urma unor jocuri mai puţin bune”

George Florescu după victoria în faţa Chiajnei: ”Câteodată, echipele mari câştigă şi în urma unor jocuri mai puţin bune”

U Cluj

Comentarii

Formaţia Universitatea Cluj a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii a II-a.

”Câteodată, echipele mari câştigă şi în urma unor jocuri mai puţin bune. Din punctul meu de vedere, la fel a fost şi astăzi. După o primă repriză mai puţin reuşită, repriza a doua cred eu că jocul a fost total schimbat, am dominat total şi în final a venit şi binemeritata victorie. Nu contează cum jucăm, atâta timp cât câştigăm. Normal, noi putem să arătăm un joc mult mai bun decât cel pe care l-am arătat astăzi, dar ştiţi foarte bine că victoriile aduc linişte şi încredere. Cu siguranţă putem să jucăm mai bine” a mărturisit George Florescu după victoria echipei sale.

În etapa viitoare, U Cluj are meci cu Turris: ”Mergem acolo să câştigăm, sută la sută. Jucăm fiecare meci la victorie şi cred că încă suntem aproape de echipele  fruntaşe. Chiar dacă nu ne mai gândim neapărat la promovare, dar ne gândim să facem un sezon cât mai bun şi să pregătim sezonul viitor” 

Legat de conflictul cu Adrian Falub, Florescu a explicat: ”A dat dovadă de un caracter deosebit. Am avut o discuţie foarte sinceră cu el şi sunt fericit că totul s-a rezolvat”

U Cluj s-a impus dramatic în faţa Concordiei şi a urcat pe poziţia a zecea în liga secundă. Echipa din Chiajna a condus la pauză, datorită unei lovituri de la 11 metri. Albu a înscris de la punctul cu var.

Şepcile roşii au irosit ocazii imense în al doilea act, prin Pârvulescu şi Kay.((o punem doar pe prima)) Apoi, Nica a fost eliminat şi i-a lăsat pe ilfoveni în inferioritate numerică. Clujenii au întors scorul în final de meci. Florescu a marcat în minutul 88. În prelungiri, Kay a adus victoria ardelenilor cu 2 la 1.

Afla mai multe despre: george florescuu cluj 

viewscnt
Articole similare