Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ganea, despre perioada petrecută la AS Roma. Ce superstar din lotul romanilor l-a ajutat cel mai mult:"A fost mereu alături de mine"

George Ganea, despre perioada petrecută la AS Roma. Ce superstar din lotul romanilor l-a ajutat cel mai mult:"A fost mereu alături de mine"

CFR Cluj

Comentarii

George Ganea a revenit în acest sezon în campionatul intern, după doi ani petrecuţi în Italia, la Virtus Entella şi la AS Roma. Jucătorul de 19 ani a povestit ce a însemnat pentru el experienţa italiană.

Fotbalul italian atrage juniorii români ca un magnet. Tot mai mulţi fac acest pas pentru a se forma la echipele de juniori ale echipelor din Serie A şi Serie B. Acesta a fost şi cazul lui George Ganea, care în 2016 a părăsit-o pe Rapid pentru Virtus Entella. După numai un an la echipa primavera a divizionarei secunde, fiul lui Ionel Ganea a făcut pasul spre AS Roma.
 
"Îţi schimbă tot, îţi schimbă mentalitatea, felul de a gândi. M-am antrenat şi cu echipa mare şi, vă daţi seama, e altceva să te antrenezi cu jucători care valoreaza zeci de milioane şi să discuţi cu ei. Este foarte important pentru un jucător tânăr. Pot să spun că De Rossi a fost mereu alături de noi, jucătorii mai tineri. Când mergeam să ne antrenăm cu ei, vorbea tot timpul cu noi şi ne explica ce trebuie să facem", a povestit George Ganea.
 
Forţat să o părăsească pe AS Roma, Ganea nu exclude o revenire la AS Roma.
 
"Am avut anul trecut o accidentare mai gravă şi am decis să mă întorc în Romania, să mă pun pe picioare. Şi, de ce nu?, peste 2-3 ani să plec înapoi în afară, la o echipă de top. Când am semnat aici, mi-a dat mesaj Federico Balzaretti. Şi când am plecat, am vorbit cu Monchi şi cu ceilalţi directori de la copii şi juniori. Chiar nu mă aşteptam să vorbească atât de frumos despre mine şi să se poarte aşa cum s-au purtat", a mai spus tânărul fotbalist.

Afla mai multe despre: cfr clujgeorge ganeaas romavirtus entella 

viewscnt
Articole similare