Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ganea îi dă dreptate tatălui său: „Puteam să dau mai multe goluri”

George Ganea îi dă dreptate tatălui său: „Puteam să dau mai multe goluri”
Comentarii

Naţionala Under 23 a României a învins, marţi, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa similară a Australiei, în al doilea şi ultimul meci amical din cadrul stagiului de pregătire de la Marbella (Spania).

George Ganea îi dă dreptate tatălui său: „Puteam să dau mai multe goluri”

Ganea a marcat singurul gol al partidei.

În minutul 9 al partidei, atacantul Viitorului, George Ganea, a preluat elegant şi a finalizat printr-un lob pentru 1-0.

Tânărul fotbalist a vorbit despre victoria din ultimul amical din Marbella şi i-a dat dreptate tatălui său, Ionel Ganea, care i-a reproşat, după meci, că ar fi putut să înscrie mai multe goluri dacă nu se relaxa în a doua repriză.



„Am fost şi noi destul de obosiţi, s-a acumulat oboseala de la antrenamente şi de la meciul trecut. Zic că am făcut un meci foarte bun, am jucat un fotbal foarte frumos, am combinat, am pasat, chiar dacă am marcat numai un gol per total a fost totul bine.

Suntem o echipă unită, suntem ca nişte fraţi în teren. Alergăm unul pentru celălalt, pasăm, combinăm. O să facem o figură frumoasă la Jocurile Olimpice.

Am dat doar un gol, puteam să dau mai multe şi trebuie să continui aşa, ca să fiu chemat la Jocurile Olimpice”,
a declarat George Ganea.

Ionel Ganea, reacţie după ce George Ganea a marcat superb pentru naţională

Ionel Ganea a fost cu ochii pe meci şi pe fiul său şi a observat că are de îmbunătăţit un aspect esenţial pentru un marcator: „Cred că a gândit bine faza şi la fel si execuţia, a ales-o bine. Eu zic că a fost bună prestaţia, dar nu-mi place că se cam relaxează după o fază din asta şi nu e în regulă pentru un atacant. Trebuie să-l dea şi pe al doilea şi pe al treilea. Mai e de lucrat la el la partea astea de dorinţă, după să-ţi doreşti să mai marchezi.

Repriza a doua nu a fost aşa de reuşită pentru naţionala României. Adversarul a fost destul de bun, a fost agresiv, au avut răutate, dorinţă. Ciobanu a jucat destul de bine, Aioani a jucat bine, nu a primit gol. Apărarea a jucat foarte bine",
a declarat fostul atacant al naţionalei României.

Afla mai multe despre: george ganeanationala u23ionel ganea 

viewscnt
Articole similare