Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ogăraru aleargă pentru o cauză nobilă. ”Să dăruim speranţă şi posibilităţi copiilor nevoiaşi”

George Ogăraru aleargă pentru o cauză nobilă. ”Să dăruim speranţă şi posibilităţi copiilor nevoiaşi”galerie foto

Diverse

Comentarii

Fostul fotbalist de la Steaua, Ajax şi echipa naţională, George Ogăraru, continuă să se implice în cauze nobile.

El s-a alăturat proiectului Pentru Viaţă-OGA Team şi va participa la un maraton prin care ”să facă auzită chemarea copiilor aflaţi în suferinţă”: ”Suntem 5 prieteni vechi ai proiectului, cu puternica hotărâre de a ajuta copii nevoiaşi şi a contribui spre strângerea fondurilor necesare în sprijinul fundaţiei ProVita. Alături de fostul fotbalist George Ogăraru, vom alerga pentru a dărui speranţă şi posibilităţi copiilor nevoiaşi din România.

Maratonul este o cale prin care sa facem auzita chemarea copiilor aflaţi în suferinţă, care au nevoie de o viata mai fericita şi o copilărie adevărată. Tineretul este viitorul tarii, iar noi avem datoria de a le oferi şansa unei vieţi adevărate, pentru ca ei, la rândul lor, sa reverse bunătatea primita asupra pământului romanesc şi a lumii înconjurătoare.

Va invitam şi pe voi sa luaţi parte alături de noi la acest proiect, ca sa primim înapoi bucuria de a fi copii,de ziua copilului,prin zâmbetele copiilor care aşteaptă o minune”

Asociaţia ProVita este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, înfiinţată în 1991 având ca misiune ocrotirea copiilor aflaţi în dificultate, fără discriminare, până la integrarea lor în familia naturală. În prezent Asociaţia ProVita găzduieşte peste 400 de persoane în nevoie.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: george ogăraru 

viewscnt
Articole similare