Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş a debutat pentru Pisa! S-a remarcat prin două ocazii periculoase

George Puşcaş a debutat pentru Pisa! S-a remarcat prin două ocazii periculoase
Comentarii

Atacantul George Puşcaş a părăsit echipa Reading din liga a doua engleză pentru a evolua la Pisa, ocupanta locului 2 în Serie B.

George Puşcaş a debutat pentru Pisa! S-a remarcat prin două ocazii periculoase

George Puşcaş a debutat la Pisa la câteva zile după ce a semnat contractul. Atacantul de 25 de ani a intrat pe teren în locul lui Marsura, la pauza meciului din deplasarea cu Alessandria, din etapa a 21-a din Serie B.

George Puşcaş a avut cele mai importante ocazii în repriza a doua, în minutele 72 şi 73. Internaţionalul român a fost activ, a avut câteva şanse bune de a înscrie, iar jurnaliştii de la Tuttomercatweb i-au acordat nota 6,5, cea mai mare din tabăra celor de la Pisa, la egalitate cu cinci coechipieri. 

Internaţionalul român revine în Italia, ţară în care a mai jucat la Inter Milano, Bari, Benevento, Novara şi Palermo. El a fost transferat în vara anului 2019 la Reading, pentru opt milioane de euro.

Românul are contract cu gruparea engleză până în vara anului 2024.

La Reading, Puşcaş a jucat 91 de partide şi a înscris de 20 de ori. În acest sezon, el are 27 de apariţii în toate competiţiile şi doar două goluri marcate.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui George Puşcaş, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: george puscaspisa 

viewscnt
Articole similare