Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş a jucat împotriva echipei care l-a ofertat pe Dan Petrescu. Ce a făcut românul

George Puşcaş a jucat împotriva echipei care l-a ofertat pe Dan Petrescu. Ce a făcut românul
Comentarii

Reading, echipa la care este legitimat George Puşcaş, a jucat sâmbătă în deplasare cu Huddersfield, echipa care l-a ofertat pe Dan Petrescu.

Puşcaş nu a fost titular, după o evoluţie mai modestă în ultimul meci pentru "The Royals" şi a fost introdus în teren în minutul 69. Internaţionalul român nu a reuşit să îşi pună amprenta asupra jocului, dar echipa sa a câştigat cu 2-0. Golurile au fost marcate de Ejaria şi Morrison după intrarea în teren a fostului jucător de la Inter. 

Trei goluri în patru meciuri are atacantul născut în Marghita la noua sa echipă. În urma acestui rezultat, Reading este pe locul 11, în timp ce Huddersfield ocupă locul 23, penultimul din clasament

DAN PETRESCU A FOST OFERTAT DE HUDDERSFIELD

Dan Petrescu a recunoscut că a primit o ofertă de la Huddersfield, echipă care anul trecut a jucat în Premier League, dar care acum se află în subsolul clasamentului din liga secundă a Angliei. ”Bursucul” spune însă că nu este cazul să plece de la CFR Cluj: "M-au sunat mai mulţi să mă întrebe de Huddersfield. Am zis că, pentru moment, sunt bine unde sunt. Nu aş vrea să plec de aici”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: george puscasreading 

viewscnt
Articole similare