Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş a vorbit despre antrenorul lui Palermo, după ce italienii au scris că Roberto Stellone l-a exclus din lot pe român

George Puşcaş a vorbit despre antrenorul lui Palermo, după ce italienii au scris că Roberto Stellone l-a exclus din lot pe român

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş a vorbit la superlativ despre Roberto Stellone, antrenorul lui Palermo. Săptămâna trecută, presa din Italia a scris că atacantul român a fost exclus din lot pentru meciul cu Verona, deoarece a întârziat la antrenamente.

Tânărul internaţional român a lăsat de înţeles că are o relaţie foarte bună cu Roberto Stellone. George Puşcaş spune că Stellone este un exemplu pentru toţi jucătorii.

”Mister este un mare profesionist, foarte bine pregătit tactic, este foarte bun şi ştie cum să motiveze echipa. Ca fost atacant, el este în mod clar foarte atent la faza ofensivă. Chiar şi astăzi are o detentă foarte bună la cap, ne arată adesea la finalul antrenamentului şi îl aplaudăm cu toţii”, a declarat George Puşcaş, citat de Gazzetta dello Sport.

Declaraţiile vin în contextul în care italienii au scris săptămâna trecută că Puşcaş a fost exclus din lot, deoarece a întârziat la un antrenament. Roberto Stellone a negat acest zvon şi a declarat că atacantul de 23 de ani a avut probleme medicale şi n-a putut să doarmă toată noaptea.

Afla mai multe despre: george puscaspalermo 

viewscnt
Articole similare