Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş, convins că naţionala va reuşi o mare performanţă cu el în teren: "Cred cu tărie că putem câştiga un trofeu"

George Puşcaş, convins că naţionala va reuşi o mare performanţă cu el în teren: "Cred cu tărie că putem câştiga un trofeu"

Echipa națională

Comentarii

Atacantul echipei Reading, George Puşcaş, se declară convins că noua generaţie a naţionalei va reuşi o mare performanţă.

Evoluţia avută la Europeanul de tineret de anul trecut îi dă încredere lui Puşcaş că naţionala României are viitor.

"Cred cu mare tărie că putem câştiga un trofeu împreună şi simt că vom reuşi. Când te gândeşti că la European am fost la un meci de finală şi de un trofeu. Totul e posibil. Acolo ne-am dat seama că pe oricine am întâlni, la cât de compacţi am fost... Eu zic că orice se poate realiza. Şi mai ales la talentul pe care îl avem noi şi munca pe care o depunem... Şi dacă punem şi seriozitate şi alte chestii. De ce nu? De ce să nu crezi?", a declarat George Puşcaş, pentru Telekom Sport.

Atacantul de 24 de ani a mărturisit că ţine legătura cu colegii săi de generaţie, în pauza provocată de pandemia de coronavirus.

"Stăm pe facetime. S-a inventat acum o aplicaţie în care poţi să intri vreo 30 şi să vorbeşti, să stai în video. Ţin legătura cu mulţi colegi. Noi ţinem legătura între noi şi e importantă chestia asta. Cu Andrei Radu vorbesc de cel puţin două ori pe zi, în fiecare zi vorbim. Sunt mai mulţi, Nedelecearu, Paşcanu, Ianis. Cu cei cu care am stat mai mult împreună", a mai spus Puşcaş.

Afla mai multe despre: puscas 

viewscnt
Articole similare