Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş criticat de antrenorul lui Reading! Motivul pentru care nu a fost titular în weekend-ul trecut: ”O să fiu clar în privinţa asta!”

George Puşcaş criticat de antrenorul lui Reading! Motivul pentru care nu a fost titular în weekend-ul trecut: ”O să fiu clar în privinţa asta!”

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş a fost doar rezervă la Reading în partida din deplasare contra celor de la Middlesborough. Tehnicianul echipei sale a explicat motivul pentru care Puşcaş nu a fost titular în acest meci.

Chiar dacă a marcat în partida cu Malta şi a pasat deciv la golul lui Florin Andone, contra Spaniei, George Puşcaş nu a folosit titular de antrenorul portughez de la Reading, Jose Gomes, în duelul cu Middlesbrough. Lusitanul a preferat să joace în ofensivă cu argentinianul Lucas Boye, într-o deplasare extrem de dificilă, pierdută în cele din urmă cu scorul de 0-1.

Şi antrenorul gazdelor, Jonathan Woodgate s-a arătat surprins de decizia lui Gomes: ”Mă aşteptam să joace sincer. Dar au şi alţi fotbalişti buni în ofensivă” a declarat fostul fundaş de la Real Madrid.

Antrenorul lui Reading şi-a explicat decizia de a-l lăsat pe bancă pe Puşcaş, ulterior: ”George nu a început ca titular. Lucas Joao nu a început ca titular. Pele nu a început ca titular. Voi fi foarte clar în această privinţă. În primul rând au călătorit mulţi kilometri alături de echipele lor naţionale şi au sosit la finalul săptămânii la noi. Nu mi-a plăcut cum au jucat în ultimul meci alături de noi. Am şanse atacanţi în lot şi toţi trebuie să lupte pentru postul de titular. Trebuie să dea absolut totul pentru echipă şi asta e ceea ce le cerem şi noi, stafful tehnic. Dacă nu fac asta, avem alţi jucători care îi pot înlocui” a anunţat Jose Gomes.

Nominalizat la golul lunii august în Championship

Între timp, George Puşcaş a fost nominalizat în ancheta care va stabili cel mai frumos gol din liga a doua engleză, în luna august, informează presa engleză.

El a înscris în minutul 25, în partida pe care Reading a disputat-o pe teren propriu, la 18 august, cu Cardiff City, în etapa a III-a, după o frumoasă acţiune personală, începută în propria jumătate de teren. În acea partidă, internaţionalul român a mai marcat o dată, în minutul 40, golul de 2-0. Meciul s-a terminat cu scorul de 3-0. Au mai fost nominalizaţi în această anchetă Jack Marriott de la Derby County şi Cauley Woodrow de la Barnsley.

Afla mai multe despre: george puşcaşreading 

viewscnt
Articole similare