Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş, criticat de fanii celor de la Reading. "Este păcat. A câştigat un singur duel aerian şi a avut 10 atingeri toate"

George Puşcaş, criticat de fanii celor de la Reading. "Este păcat. A câştigat un singur duel aerian şi a avut 10 atingeri toate"

Fotbal

Comentarii

Fanii lui Reading au fost foarte dezamăgiţi de evoluţia atacantului român George Puşcaş, în ultima partidă din campionat, în înfrângerea de pe terenul lui Derby County, scor 1-2. Internaţionalul român a fost primul înlocuit de antrenorul Mark Bowen.

George Puşcaş a fost primul înlocuit de antrenorul Mark Bowen, în minutul 61, la scorul de 2-0 pentru Derby County. La un minut după ce a ieşit de pe teren, Reading a redus din handicap prin Rinomhota. După 39 de etape, Reading este pe locul 15, cu 49 de puncte.

"Una dintre cele trei schimbări faţă de meciul cu Stoke a fost George Puşcaş în locul lui Lucas Joao, accidentat.  Din păcate, tânărul de 24 de ani a fost izolat tot meciul, câştigând un singur duel aerian şi a avut doar 10 atingeri până a fost înlocuit de Sam Baldock. La 0-0, Puşcaş a avut o ocazie excelentă de duce pe Reading în avantaj. S-a demarcat bine, însă a trimis mingea peste bară.

Este păcate, deoarece înainte suspendării fotbalui românul arăta ca un atacant de primă clasă, pe care fanii lui Reading îl aşteptau încă de vara trecută când a semnat. Trebuie doar să te întorci la meciul cu Birmingham, unde a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Sperăm că nu va trece prea mult timp până Puşcaş îşi recapătă viteza şi începe să marcheze din nou", au scris cei de la "The Tilehurst End", site al fanilor lui Reading.

În acest sezon, George Puşcaş a marcat 11 goluri în toate competiţiile pentru Reading, în 35 de partide.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare