Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş, criticat din toate părţile în Anglia. Un antrenor îl face praf: "Nu arată capabil. Reading are nevoie de un atacant de calitate"

George Puşcaş, criticat din toate părţile în Anglia. Un antrenor îl face praf: "Nu arată capabil. Reading are nevoie de un atacant de calitate"

Fotbal

Comentarii

Atacantul român George Puşcaş are parte de un sezon modest în liga secundă din Anglia, iar criticile nu întârzie să apară. Un fost antrenor al celor de la Reading îl consideră pe român ca prea slab pentru ceea ce se cere la Championship.

George Puşcaş a fost transferat la Reading de la Inter Milano, vara trecută, în schimbul a 8 milioane de euro, iar fanii de pe "Madejski Stadium" aşteptau o nouă promovare în Premier League. Nu avea deloc să fie deznodământul mult aşteptat. Reading a avut un sezon mai mult decât modest, fiind pe locul 14, cu 56 de puncte, la 12 puncte distanţă de locul 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off-ul pentru promovarea în Premier League, ocupat de Cardiff.

La capitolul realizări personale, Puşcaş a marcat 11 goluri în 36 de meciuri, perfomanţă care nu-l situează nici măcar în primii 20 de marcatori din Championship.

Mick Gooding fost jucător de legendă şi antrenor al celor de la Reading şi-a pierdut total încrederea în abilităţile lui George Puşcaş şi este de părere că nu merită să joace la formaţie cu pretenţiile lui Reading.

"Puşcaş a venit pe destul de mulţi bani, dar nu ţine de minge suficient de bine. Pur şi simplu nu arată că poate crea suficient. În afară de gol, Reading a mai avut doar un singur şut pe poartă cu Middlesbrough, iar acest lucru reprezintă o problemă.

Sunt sigur că se va face ordine în vară, dar va trebui adus un atacant bun, care să ţină de minge, să creeze spaţii şi să şi marcheze. Îl au pe Joao Leao, dar Puşcaş nu arată ca fiind cel capabil să facă joace acolo, în faţă. Dacă nu e Joao, Puşcaş nu pare că poate să îl suplinească. Nici Meite nu poate juca acolo. Puşcaş nu pare să aibă încredere în el, că va marca. Chiar dacă Meite are 12 goluri, venit din flancul drept, Reading nu are un atacant de calitate", a declarat Mick Gooding, pentru GetReading.uk.

În ultima etapă de campionat, în înfrângerea de pe teren propriu cu Middlesbrough (scor 1-2), George Puşcaş a fost schimbat de antrenorul Mark Bowen, în minutul 77.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare