Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş, luat la ţintă după cartonaşul roşu încasat cu Armenia: ”Pentru mine, eliminarea lui e factorul decisiv. E lipsă totală de responsabilitate”

George Puşcaş, luat la ţintă după cartonaşul roşu încasat cu Armenia: ”Pentru mine, eliminarea lui e factorul decisiv. E lipsă totală de responsabilitate”
Comentarii

În urma înfrângerii cu Armenia, un val de reacţii negative la adresa echipei naţionale a apărut. Critici pentru FRF şi Rădoi au fost foarte comune, iar acum Geroge Puşcaş a fost luat în vizor, pentru eliminarea inexplicabilă ce i-a costat pe ”tricolori”.

România a suferit unul dintre cele mai umilitoare rezultate din ultimii ani, după ce Armenia a întors scorul în ultimele minute şi ne-a înfrânt cu 3-2. România fusese condusă cu 1-0, dar 2 goluri ale lui Cicâldău au adus avantajul ”tricolorilor” în minutul 72.

Apoi, în minutul 77, Puşcaş a încasat un cartonaş roşu gratuit, după ce i-a aplicat o lovitură cu crampoanele în piept unui adversar. Rămasă în 10 oameni, selecţionata noastră nu a putut ţine de rezultat şi a mai încasat 2 goluri, în minutele 87 şi 89, pentru a oferi cadou Armeniei cele 3 puncte.

În urma partidei, Rădoi, membrii ai FRF şi echipa în sine au fost atacaţi de diverse nume importante din lumea fotbalului, iar Daniel Pancu a ales să îl critice pe George Puşcaş pentru greşeala colosală făcută. Legenda Rapidului a analizat prestaţia lui Puşcaş şi a explicat unde a greşit, pe lângă cartonaşul roşu, atacantul lui Reading.

George Puşcaş, luat la ţintă după cartonaşul roşu încasat cu Armenia

”Puşcaş cred că a fost ales pentru acest meci pentru că ţine mai bine de minge. Keşeru e mai mobil. La el nu e vorba doar de eliminare, ci şi de faptul că primul gol al armenilor pleacă de la el. Trebuia să mai facă jumătate de metru şi să-l faulteze pe jucătorul armean.  Apoi, Stanciu anticipează greşit, iar jucătorul armean pătrunde şi urmează gafele din defensivă.

Dar marea problemă este eliminarea! La acel fault este lipsă de responsabilitate! Şi dacă era la club sau într-un meci mai puţin important aş fi spus la fel. Dar la naţională, într-un meci important în care eşti în avantaj şi poţi lua trei puncte, e lipsă totală de responsabilitate!

Eliminarea lui ne-a costat! Pentru mine, eliminarea lui e factorul decisiv!”
, a spus Pancu, pentru Pro X.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăgeorge puşcaşdaniel pancuromânia armeniaromâniacalificări mondial 

viewscnt
Articole similare