Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş, OUT de la Genoa! Trei formaţii şi-au manifestat interesul de a-l transfera

George Puşcaş, OUT de la Genoa! Trei formaţii şi-au manifestat interesul de a-l transfera

Fotbal

Comentarii

Atacantul român George Puşcaş (27 de ani) este pe cale să se despartă de formaţia sa, Genoa.

Presa internaţională anunţă că şefii celor de la Genoa nu-l consideră pe George Puşcaş capabil să fie titular în acest sezon de Serie A, în faţa unor jucători precum Gudmundsson, Retegui, Yeboah sau Junior Messias, aşa că cea mai bună variantă ar fi îndepărtarea acestuia.

George Puşcaş va pleca de la Genoa

George Puşcaş s-a transferat definitiv la Genoa în această vară, însă nu a fost dorinţa explicită a conducerii, ci o clauză cu obligativitate de transfer impusă de Reading: 3 milioane de euro, dacă Genoa reuşeşte să promoveze în Serie A.

Acest lucru s-a întâmplat, iar Genoa a fost obligată să-l transfere pe fotbalistul român. În caz contrar, şansele ca Genoa să-şi dorească transferul ar fi fost mici, deoarece Puşcaş nu a avut deloc un sezon bun în Serie B: a marcat doar 4 goluri în 25 de meciuri jucate!

  • 2,5 milioane de euro este cota piaţă a lui George Puşcaş, conform transfermarkt.de.

Aşadar, jurnaliştii spanioli anunţă că Deportivo Alaves din La Liga şi Real Valladolid din La Liga 2 sunt interesate de a-l transfera pe fotbalistul român, în perioada imediat următoare.

Cea mai aproape de transfer, în acest moment, este Deportivo Alaves. Se pare că discuţiile cu Genoa sunt în toi, iar spaniolii doresc transferul definitiv al fotbalistului român.

De asemenea, şefii celor de la Valladolid au recunoscut că sunt în căutarea unui atacant, în această perioadă, iar George Puşcaş se află în fruntea listei.

În plus, internaţionalul român mai are o variantă şi din Italia, însă din Serie B. Fostul său club, Bari, s-a interesat de situaţia sa şi ar putea intra în cursa pentru obţinerea semnăturii sale.

  • George Puşcaş a evoluat la Bari în sezonul 2015/2016, unde avea să marcheze 4 goluri în 16 partide.

În cariera sa, Puşcaş a evoluat pentru Bihor Oradea, Inter Milano, Bari, Benevento, Novara, Palermo, Reading, Pisa şi Genoa.

Afla mai multe despre: puscasvalladolidalavesbari 

viewscnt
Articole similare