Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş, pe picior de plecare de la Reading. Englezii preiau din obiceiurile lui Ionuţ Negoiţă şi Gigi Becali. "Sunt îngrijorat"

George Puşcaş, pe picior de plecare de la Reading. Englezii preiau din obiceiurile lui Ionuţ Negoiţă şi Gigi Becali. "Sunt îngrijorat"

Fotbal

Comentarii

Directorul executiv al celor de la Reading, Nigel Howe, a declarat că una dintre vedetele formaţii va trebui să plece în vară, pentru ca formaţia din Championship să nu intre în colaps financiar.

Pe lângă faptul că echipa nu se antrenează cum ar fi fost normal, din pricina pandemiei de coronavirus, Royals întâmpină şi foarte mari probleme de ordin financiar. Conducerea caută soluţii pentru a trece balanţa de pe minus pe plus.

Ultimul inventar a dezvăluit că terenul de pregătire al clubului a fost vândut unei companii deţinute de patronul clubului, Dai Yongge, pentru ca Reading să aibă lichidităţi prin care să-şi plătească oamenii. Cam ceea ce s-a întâmplat la Dinamo, cu patronul Ionuţ Negoiţă şi baza de la Săftica, din care s-au vândut parcele de teren.

Astfel, Reading este obligată să vândă unul sau mai mulţi jucători importanţi în vară, iar primul pe listă este George Puşcaş, adus vara trecută de la Internazionale Milano pentru 8 milioane de euro şi care reprezintă cel mai scump transfer din istoria clubului. Românul a fost inconstant în evoluţii, iar cota sa de piaţă a scăzut la 5 milioane de euro. Conducătorii lui Reading speră ca măcar să-şi recupereze investiţia de vara trecută.

"Sunt îngrijorat, deoarece s-a investit foarte mult în jucători, iar acest lucru a cauzat o problemă, prin modul în care respectăm regulile pentru profit şi sustenabilitatea, iar singura cale de a ne redresa este vânzarea de jucători. Patronul a investit sume apreciabile, a insistat să aducă anumiţi jucători, i-a susţinut, însă acum este nevoie de o schimbare", a declarat Howe.

În acelaşi timp, Howe a specificat că o altă decizie va fi micşorarea salariilor, lucru care îl va afecta direct pe George Puşcaş, una din vedetele echipei, dar şi pe portughezul Lucas Joao. Cine nu acceptă, pleacă. Pe modelul impus de Gigi Becali la FCSB.

  • După 37 de etape, Reading este pe locul 14 în Championship, cu cu 48 de puncte.
  • În 29 de partide, George Puşcaş a înscris de 9 ori.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare