Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş se "înarmează" cu drapelul României: "Mă duc cu el prin toată Italia să le demonstrez că nu suntem cum cred ei!"

George Puşcaş se "înarmează" cu drapelul României: "Mă duc cu el prin toată Italia să le demonstrez că nu suntem cum cred ei!"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionata U21 a României s-a calificat la Euro 2019, iar elevii lui Mirel Rădoi sunt convinşi că pot scrie istorie şi la turneul final şi vor reuşi astfel să schimbe percepţia multora despre fotbalul românesc.

Legitimat în Italia, la Palermo, George Puşcaş a vorbit după meciul cu Liechtenstein despre dificultăţile întâmpinate de orice jucător român după transferul în străinătate, precizând că această calificare îl va ajuta să ţină capul sus la revenirea la echipa de club.

"(n.r. Încrederea la revenirea în Italia) E foarte mare! Când te întorci la echipele de club, cred că toţi jucătorii merg cu o viteză în plus pe lângă ceilalţi! Abia aştept să mă întorc, să reiau campionatul, să dau goluri, să câştigăm!

Mă duc cu steagul (n.r. României) după mine! Mă duc prin toată Italia să demonstrez că România nu e aşa cum se crede afară! O să fiu mândru că merg în Italia şi joc un European tot în Italia.



Da, toată lumea suferă! (N.r. întrebat dacă a avut de suferit ca român în Italia) Ca orice jucător care pleacă din România, care ajunge într-o ţară cu campionat puternic, suntem văzuţi puţin mai jos. Dar uşor, uşor, cu talent şi muncă, putem demonstra că avem valoare. Prin generaţia asta vom demonstra multora cine suntem!"
, a declarat Puşcaş.

Afla mai multe despre: george puscasromaniacalificareeuro 2019 

viewscnt
Articole similare