Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş, transferul carierei la Arsenal! Atacantul naţionalei a dezvăluit tot: ”Am fost sunat şi invitat la Londra”

George Puşcaş, transferul carierei la Arsenal! Atacantul naţionalei a dezvăluit tot: ”Am fost sunat şi invitat la Londra”

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş ar fi putut ajunge la Arsenal. A confirmat-o chiar el, într-un interviu acordat presei britanice.

Atacantul formaţiei Reading a dezvăluit că a fost foarte aproape de un transfer la Arsenal Londra pe vremea când era încă junior.

În vârstă acum de 24 de ani, Puşcaş a ajuns la Reading de la un alt nume mare al fotbalului european, Internazionale Milano. El a dezvăluit în presa britanică faptul că traictoria sa putea fi una diferită: ”Arsenal m-a urmărit de la vârsta de 15 ani, de pe vremea când jucam pentru echipa din oraşul meu natal” a explicat Puşcaş, pentru The Sun.

”Am fost sunat şi invitat la Londra. M-am antrenat cu ei, sub comanda lui Arsene Wenger. Cred că m-am descurcat bine. Mi-au zis că vor aştepta un an înainte să mă transfere la Academie, ala că am mers acasă şi am acceptat propunerea lui Inter Milano, care nu m-a vrut în probe, ci direct. La acea vârstă, tu vezi doar două cluburi mari care te doresc şi e destul de complicat. Inter m-a vrut şi la acel moment aşa am gândit” a mai spus atacantul echipei naţionale.

  • 4.8 milioane de euro este cota de piaţă a lui George Puşcaş
  • 8 goluri în 20 de meciuri are pentru prima reprezentativă a României
  • 18 goluri a marcat la U21 în 25 de meciuri ”sub tricolor”

Puşcaş a jucat şapte meciuri pentru Internazionale Milano şi a fost împrumutat la echipe ca Bari, Benevento sau Novara. ”Mancini a fost un antrenor excelent. Debutul meu sub comanda lui a fost cel mai frumos moment pentru mine. Obişnuiam să stau cu el, după antrenamente, să-mi arate diverse lucruri” şi-a mai amintit Puşcaş. 

În 2018, Puşcaş a mers la Palermo, iar ulterior a ajuns în Anglia, la Reading. A marcat 17 goluri pentru ”The Royals” în 56 de partidei disputate în tricoul lui Reading.

E aşteptat la echipa naţională: ”Gata, ne-am scos acum!”

Revenit după accidentare, George Puşcaş a dat golul victoriei pentru Reading în ultima etapă din Championship, 1-0 cu Blackburn, şi le-a oferit motive de bucurie lui Dică şi Rădoi. Invitat la Telekom Sport, Nicolae Dică a dezvăluit o conversaţie pe care a avut-o pe Mirel Rădoi după ce a aflat că Puşcaş a jucat titular şi a şi marcat pentru Reading.

"M-am bucurat când am văzut că Puşcaş joacă titular. (n.r. - A fost sărbătoare?Aţi deschis şampania?) Când am văzut că joacă titular am vorbit cu Mirel, zic, gata, ne-am scos acum! Avem un atacant. Şi e şi Keseru. Este important că Puşcaş a revenit a jucat şi foarte bine, a reuşit să marcheze", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Românul a fost titularizat pentru prima dată în patru luni la Reading şi nu a dezamăgit. În meciul cu Blackburn, George Puşcaş, a început bine partida şi a fost aproape de un gol superb, în minutul 15, atunci când lobul său a eşuat de puţin. Mingea a căzut pe plasa porţii. Atacantul naţionalei României a deschis scorul în minutul 24, după ce a fost lăsat singur cu portarul advers.

Afla mai multe despre: george puşcaş 

viewscnt
Articole similare