Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş va avea un concurent puternic în Anglia! Reading a adus un atacant de 40 de milioane de euro

George Puşcaş va avea un concurent puternic în Anglia! Reading a adus un atacant de 40 de milioane de euro

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş nu se află în cea mai bună formă la Reading, iar acum, clubul din al doilea eşalon al fotbalului britanic a transferat un nou atacant.

Reading a adus un atacant de 40 de milioane de euro

Echipa din Championship a ajuns la un acord cu Andy Carroll pentru un contract pe termen scurt. Atacantul în vârstă de 32 de ani a rămas liber de contract în această vară şi a semnat un contract valabil pe două luni cu echipa lui Puşcaş. 

”Este o mutare la care lucram de mai mult timp şi suntem convinşi că este alegerea cea mai bună şi pentru club, şi pentru jucător.   

El avea nevoie de o nouă provocare în cariera lui şi noi aveam nevoie de un jucător cu calităţile şi experienţa lui. Abia aştept să lucrez cu Andy în lunile următoare”, a fost reacţia antrenorului de la Reading, Veljko Paunovic.

Chiar dacă atacantul român a devenit principalul vârf după ce Lucas Joao şi Yakou Meite vor fi indisponibili mai mult timp, George Puşcaş nu a reuşit să marcheze niciun gol în cele 17 partide jucate în acest sezon. 

În urmă cu 10 ani, fostul atacant de la Liverpool, And Carroll, valora 40 de milioane de euro. El are 10 selecţii în naţionala Angliei, pentru care a marcat 2 goluri. 

Afla mai multe despre: puşcaş-reading-andy carroll 

viewscnt
Articole similare