Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş, votat de fanii lui Reading în topul celor mai DEZAMĂGITORI fotbalişti ai formaţiei de Championship, în acest an

George Puşcaş, votat de fanii lui Reading în topul celor mai DEZAMĂGITORI fotbalişti ai formaţiei de Championship, în acest an

Fotbal

Comentarii

Internaţionalul român George Puşcaş a fost declarat declarat de fanii lui Reading al doilea cel mai dezamăgitor fotbalist din lotul formaţiei din Championship, în acest sezon.

După un început furibund de experienţă la Reading, George Puşcaş şi-a pierdut din luciditate în faţa porţii, iar acest lucru i-a exasperat pe fanii ocupantei locului 17 din Championship.

George Puşcaş a fost transferat în această vară de Reading, de la Internazionale Milano, în schimbul a 8 milioane de euro, sumă record pentru fosta formaţie din Premier League, iar aşteptările erau, şi încă sunt, pe măsură.

Cu doar patru goluri în 16 partide, George Puşcaş a strâns 16% din sufragii. Pe primul loc s-a clasat portughezul Joao Virginia, portar adus împrumut de la Everton care a prins doar trei selecţii în tricoul lui Reading. De fiecare dată, acesta s-a remarcat prin gafele impardonabile. Pe locurile trei şi patru s-au clasat Pele şi Danny Loader.

Cel mai valoros fotbalist a fost ales englezul Ovie Ejaria, luat împrumut de la Liverpool.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare