Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Simion, preşedintele AUR, sare în apărarea lui Sebastian Colţescu: ”Este un val de ură fără precedent”

George Simion, preşedintele AUR, sare în apărarea lui Sebastian Colţescu: ”Este un val de ură fără precedent”
Comentarii

George Simion, preşedintele AUR şi liderul galeriei ”Uniţi sub Tricolor”, îi ia apărarea lui Sebastian Colţescu în scandalul în care este acuzat de rasism şi spune că este ”victima unei campanii agresive de denigrare”.

Sebastian Colţescu şi-a găsit un apărător în George Simion, cel care a reuşit o surpriză de proporţii şi a reuşit să ducă partidul AUR în Parlamentul României, după ce a obţinut aproximativ 9% din voturi.

Recunoscut pentru ideile foarte conservatoare pe care le promovează, George Simion sare în apărarea lui Sebastian Colţescu. Liderul grupului ”Uniţi Sub Tricolor” spune că nu este de acord cu rasismul, dar Sebastian Colţescu n-a comis un astfel de gest şi că arbitrul român este supus unor atacuri nejustificate şi agresive.

”Susţinem corectitudinea pe terenul de sport, nu intoleranţa generată de corectitudinea politică. Azi e Colţescu, mâine poate fi oricare dintre noi. Da, rasismul este inacceptabil, dar situaţia care a generat un val de ură fără precedent la adresa unui arbitru român nu se încadrează în acest tip de comportament. Suntem solidari cu Sebastian Colţescu, victimă a unei campanii agresive de denigrare la nivel naţional şi internaţional”, a declarat George Simion. 

Afla mai multe despre: george simion 

viewscnt
Articole similare